Friday, April 4, 2014

Ig Shop!


Dari seorang blogger mencuba minat terus sambung belajar dalam bidang grafik media. And sekarang bertukar passion pulak, jadi business woman. Dalam hidup ni kalau boleh macam macam Chibi nak cuba. Yang mana berkesempatan tu sememangnya Chibi takkan lepaskan peluang. Hihi. Alhamdullilah nak dikatakan rezeki Chibi la kan. Chibi terbaca yang satu Ig Shop ni membuka peluang mencari rakan kongsi la konon eh? hehe. Serius, terfikir panjang jugak sebenarnya nak join ni. Sebab Chibi ni jenis malas nak fikir benda serabut macam ni. Act, nak layan cust takut terjumpa customer yang perangai pelik pelik tu. Tapi alhamdullilah, diatas minat yang dari kecik suka sangat berbisnes ni. Beranikan diri juga cabar untuk masuk dalam dunia bisnes ni. Nak real business macam ada stall sendiri tu, hmm memang tak mampu ler kite. Enjoy sebenarnya berbisnes ni. Dapat business partner yang SPORTING habis. Dapat pelanggan yang penyabar and cool. Rasa macam nak buat lagi lagi bisnes ni. 

Ok, mencarut ja banyak. Hihihi. Act, nak promote sebenarnya. To readers. Boleh lawat ig shop Chibi seperti gambar yang dekat atas. Boleh ushar dekat facebook pun boleh. Sebab gambar semua Chibi on sebagai public. Ok Ig Shop Chibi boleh search ID ni - @eiyzadchibi and facebook boleh refer dekat sini - https://www.facebook.com/eiyzad. Anything berkenan boleh terus whatsapp Chibi dekat numb ni - 0164994890. Jangan risau Chibi confrim akan reply whatsapp customer Chibi. 24/7 Chibi sentiasa on. Seronok sangat sebab makin lama makin banyak customer percaya dengan servis bisnes Chibi. Keep visit ig shop Chibi for more dress and more more! Banyak lagi akan Chibi update. And sorry sebab Ig shop chibi ni hanya jual dress, top semua untuk gegirl ja. Untuk boboy tu belum lagi plan.Thanks to customer yang bagi kepercayaan dekat Chibi. Bisnes baru nak up. Biasalah. Stay tune yaa! Love yaaa ♡


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)