Monday, July 15, 2013

Lifeless -____-


Hai semua dan Selamat Petang , semua yang baca ni mesti tengah menghitung waktu untuk berbuka kan kan kan ? Wakakaka . Same goes with me *sambil tepuk perut yang cute ni* Hihihi Ok , rasanya tak terlambat kot untuk Chibi ucapkan Salam Ramadhan ? Kan ? Maaf lah ye kalau yang rajin BW  tu and langsung tadak entri baru . Eh ade ke BW yang setia macam tu untuk blog ni ? Hahaha . Lately , Chibi buzy sikit dengan kelas . And serius talk , kelas pack gilaa . Fuhh ! As student yang nak berjaya Chibi haruslah menghadapinya dengan tabah sekali . Hehehe *muntah hijau* Ni pun free time , bosan kan duduk rumah . Ini jelah yang mampu aku lakukan . Hoho . Okay readers and BW sekalian ' SALAM RAMADHAN ' Alhamdullilah sempat jugak kita untuk sambut Ramadhan tahun ni . Bagi Chibi ramadhan tahun ni sambut simple simple je . Yela , sambut yang merantau jauh dari family . Sepang dengan Penang . Memang jauh lah kan ? Tapi bagi Chibi benda macam ni dah terbiasa lah sebab masa Sekolah Menengah dulu pun macam ni jugak rasanya . Tinggal jauh and hidup berdikari .

 Sebab apa tittle untuk entri kali ni lifeless ? Haaaa , aku sendiri taktahu . Tapi aku rasa benda tu lah sekarang . Bukan sebab family , bukan sebab kengkawan . Maybe benda ni aku rasa sebab effect dari diri aku sendiri . Ntah taktahu nak cakap macam mana . Fyi , aku dengan Razi a.k.a Bob dah tukar tittle sebagai BFF . Cukup lah sekadar kawan buat masa ni . Serius , aku tak ready nak in serius relationship . Aku lebih selesa hidup berkawan buat masa sekarang . Lagipun best apaa berkawan kan ? Rancak , cool , gempak and else . Lebih baik berkawan yang nampak macam couple dari couple yang nampak macam berkawan . Kan kan ? Lagipun aku dah banyak makan garam dalam bercinta ni . Aceeeeeeeewahhh , menyampah sikit dengar . hahahahaha . *tolong buat muka menyampah* InsyaAllah aku nak concentrate untuk study dulu *KONONNYA* If kalau hati aku terbukak untuk someone else itu diluar jangkaan lah . Aku pun taktahu semua benda tu . Itu semua aturan Allah untuk hidup aku . Jadi apa takdir bagi and tentukan untuk aku . Aku accept dengan sepenuh hati . Eh dah rasa macam ceramah petang petang pulak aku rasa . hahahaha . Yelaaa , luar penuh senyuman hati siapa tahu kan ? Cuma aku ingat apa yang orang selalu cakap . Apa benda yang kita buat sekali pun , kita kena yakin dengan benda tu and percaya Allah sentiasa dengan kita . InsyaAllah . And tolong doakan aku supaya aku jadi yang lebih baik dari dulu , ini semua untuk family and kengkawan . InsyaAllah , amin . Itu je kot untuk entri kali ni . Opps , before that , big thanks and loves untuk mak and abah for the new Asus A450C *terharu* ilovebothofyou . Hihi . Ok stop ! Selamat berbuka . Assalamualaikum .


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)