Saturday, June 15, 2013

Kolej Teknologi Timur, Sepang.


Hey there hey thuru ! hahahahaha bahasa baru . Lama rasanya Chibi tak update benda comel kiut miut termuyut ni . Alolololo , bila lagi nak bangga dengan hasil buatan sendiri . Waka waka eh eh . Actually , ikhlas eh mengaku . Ini bukan malas ye . Serius ini ikhlas . Jadual saya terlalu buzy yeye sangat buzy . Yeeelaaa buzy saannnnngatttt . Ini kerana post ini adalah post dari last week week lagi . Tapi tak terpost pun . Tersimpan berhabuk elok je dalam draf . Soo pity . Ok start bercerita ! Alhamdullilah , thanks to Allah . Sekarang Chibi dah start sambung belajar . Dekat mana ? Dekat tittle ada tulisnya . Nak tahu jugak dekat mana ? Bukak goggle map ye ? Ada je dekat situ . Hihi punyalah berkira kan nak story tempat belajaq dia dekat mana . Hahahahaha . Okay . Chibi sekarang bergelar Mahasiswi  Art and Design : Graphic Design ( AD111 ) under UiTM KKB iaitu Kolej Kolej Bersekutu dan ditempatkan di ( KTT ) Kolej Teknologi Timur , Sepang . Haaa dekat benor ler dengan Nilai 3 tu . Kalau nak usung karpet bangla dekat situ tu apa lah sangat kan . Petik jari je Jah hoi . Hihihi . Kemaih cendoi lah sembang lanie . Minggu yang mendatang ni genaplah sebulan Chibi bergelar mahasisiwi disini . Guess what am i feel about it ? Ya Allah super duper amazingggg ! Serius tak sangka ia akan menjadi sesuatu yang sangat menggembirakan . Kengkawan sini semua 5 star babe . Serius talk . Susah tahap cipan nak dapat bukan kawan lah tapi SAHABAT macam ni . Mana nak carik yang otak gila . Yang sakai . Yang mereng . Yang tak betol . Yang masuk air . Senang cerita yang seotak macam diri kita . Mana nak cari bhai hoi hey ? Dari cara Chibi menaip hampa dah dapat imagine apa yang Chibi cuba sampaikan . Kan kan kan ? Gambar atas tu . Let me introduce . From the right MALIK | HADZRUL | RAZI | AMIER | MAMA | DYLA | USTAZAH . Jyeah ! Thats us . Kamikan terlalukan cintakan menarikan gentlemankan . hahaha . Jangankan jeleskan . Wahahahaha . So dimana aku berada sesudah sepastinya ada mereka . Jyeah . We're just like kembar 8 . Sekali keluar 8 je . Pergi mana 8 je . Hahahahahaha . InsyaAllah this beautiful friendship will lasting forever and ever . InsyaAllah amin


New soul , new heartbeat . hihi . He is my TEDDY BEAR actually . Hahahahahaha . Jangan jelous orang Penang . Haaaaaaaaaakuuuu dapat bebear lagi kiut miut dari blog ni . Wahahaha . Nama betulnya Muhammad Fakhrur Razi bin Muhd Hussein . Betoi dak sayang aku eja nama hang ? Yes , i do love him . Macam mana kami terikat , macam kami boleh tercinta cintun ni , macam mana kami boleh terpandang pandangan pertama kami tu . Rasanya berat pulak nak cerita buat masa sekarang . Cuma terasa sekarang ni sesuai kenalkan untuk you oulss semua yang dia eden punyooo . Cukup sekadar aku terima dia seadanya and dia pun terima aku seadanya . Kan sayang ? Hang sayang aku dak ? Hahahaha . Dia ni selalu mintak kaki bila cuba ejek aku cakap Penang . Dia cakap dia anak Penang jugak . Tapi bila cakap Penang buruk jaa bunyi aku dengaq . Hahahahaha . Okay melawak ja nah sayang . Hang jangan marah . Yaya . Kami sekampus . Cuma kos lain , under lain lain . Kami hanyalah SEKAMPUS . Dia selalu ada dengan aku dekat kampus . Confirm lah ! 24hours ok ! Orang tua tua selalu cakap masuk u nanti bercinta lah masuk u nanti bercinta lah . Ni aku dah masuk u ni nak bercinta la ni . Wakakakakaka buroknya perangai . Actually ni pun Chibi balik Penang . Tu yang terasa macam sempat je nak buat segala benda ni . Kalau dekat KTT ni memang tak ah nak sentuh semua benda ni . Time time sekarang comfirm tengah menganga dengan kembar 8 aku . Hihi . Serius rindu depaaaa . Cepatkan masa please ! Balik rumah pun terasa kosong je taktahu nak buat apa . Kalau ada dekat KTT riuh je rasa . Jadual pun terasa pack jee full . Hihihi . KTT Wait for me haaaaaaa . Thats all for today , week , month or maybee ? A year ? hahahahahaha = ='


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)