Sunday, May 5, 2013

Eyfa Laa ♥


Hey peeps , Alhamdullilah kita masih diberi peluang untuk hidup lagi harinie . Hehe . Atas sebab Chibi update ni bukan nak sebut pasal mengundi . Sorry , saya tanak berkempen dalam blog saya ni . Maaf ye semua . Saya masih diumur yang comel . So , tak layak lagi . 5tahun akan datang .  Jyeah , time tu aku pulak mengundi . hahaha . Maybe time tu pun dah kahwen . Opps . Hahahaha , gatai ni . Namo namo macam tu* Sorry , serabut tak habis lagi ni . *hak'eleh, tak habes lagi dengan serabut dia* Hang diam woi ! Sepak satgi kot naya jaaa . Hahaha . Chibi pun tak ingat harinie birthday Kakak Aku Si Eyfa Laa tuuu . Pity her . Hahahahaha . Sorry kak . Melawak nah melawak . Jangan dok buat touching terok sangat . Sepak satgi kot baru ada akai . Bangun pun *agak Lewat* . Soo , dia jadi blur sat . hahahaha. So update hari ini adalah sepenuhnya untuk dia . 100% untuk dia hey untuk dia . Soo kepada Eyfa anak Pakcik Ridzuan . Betoi tak wey ? *hehe* Aku nak ucapkan " Selamat Hari Lahir " Dah tua dah . Dah umoq 19 dah . Soo , takpayah laa buat cara budak budak . Aku takpa laaa . hahaha . So sempena birthday hang ni kan kak . Cukup dah lah 2tahun kita kenai . Seronok sangat dapat kenai hang . Hang lah kakak aku yang paling RARE pernah aku ada . Rancak jaa kita kan ? Tapi harommm la kan . Nak berjumpak susah dengan seksa nak mampuih . Haha . Oh lupa kita masing masing buzy dengan pilihan raya . So nak celebrate pun tak mampu disebabkan kedudukan kita sekarang . Hang dekat Kelantan sana nuh , aku pulak dekat Penang . Soo , harap benda ni memadai sebagai tanda hadiah lah dari aku . Nak lebih lebih tunggu laa nanti aku kahwen dengan anak Dato . Bukan setakat hadiah . Kenduri kahwen hang pun aku boleh support kak oi . Haha , soo doakanlah ! hehe . Aku taktau apa yang aku merapu terok sangat ni . Ingat , yang aku dekat sini sentiasa mendoakan kesejahteraan hang , kebahgiaan hang and kejayaan hang . Sentiasa kak , aku sayang hang dah macam kakak aku betoi . Bangga tak?* hahaha . Hang pun selalu dekat sebelah aku bila aku ada masalah . Selalu bagi aku nasihat yang positif . Mana aku nak cari kakak macam hang ? Yang layan aku macam kawan ? *sebak* Aku harap sangat sangat tadak benda yang boleh buat kita putus saudara . Aku doakan segala rancangan hang yang hujung tahun ni diberkati Allah . Moga dipermudahkan segalanya . AMIN . Aku ingat pesan hang kak " Allah ada dengan kita . " Semoga hang dimurahkan rezeki . Dipanjangkan usia . Dan berjaya capai apa yang hang impikan . Sebagai adik , aku support semua yang hang suka dari belakang , nah? Ingat lah ,  yang aku takkan pernah lupa hang . Doakan aku sama nah kak ? supaya aku boleh kedepan macam hang . Boleh kuat macam hang ? Jadi ? Selamat Hari Lahir Kakak Sayang . iloveyou :*


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)