Wednesday, April 24, 2013

Surrender.




Hey gais . Aku rasa aku nak STOP ja dekat sini . Aku dah rasa yang aku dah break down . And aku rasa macam sia sia ja usaha aku selama ni . So , aku bangun dari semua ni . And aku nak lalui macam hari biasa biasa aku yang macam dulu . Aku dah tanak jadi aku yang weak or whatevaa . Aku just nak jadi diri aku yang TAK WARAS tu balik . Haha , serius aku sendiri rindu diri aku yang LAMA . Maybe dah lama terperangkap dalam dunia CHIBI yang baru . Bluek . So now , aku betul betul nak move on . Sekejap je kan aku dah give up . Actually , bukan sekejap laa . Aku dah lama keep trying macam ni . Cuma masa tu maybe aku kuat untuk laluinya sorang sorang . And now maybe aku kena ada kawan kawan supaya make sure aku tak down . Mungkin jugak effectnya yang sebab aku menyerah kalah ni sebab aku dah mula boleh fikir kot apa endingnya . Tapi sekarang dah kemuncak la kot . Hahaha . Aku nak biarkan je masa ni berlalu . Kalau betul dia sayang aku , dia akan patah balik carik aku . Dan kalau betul dia sayangkan aku "He wont give up on me" . Kalau dia teros straight tanpa pandang aku . Jyeah , memang jodoh aku dengan dia setakat ni jelah . Tapi aku tak rasa lah yang dia akan patah balik . Aku dah lama perasan yang dia dah lama boleh move on . Hahaha , Aku jelah lambat , inilah kan kalau benda dah jadi terlampau sayang . Bluek bluek . Geli sikit rasa . In fact , semua ni salah aku jugak kan , kalau aku boleh control diri aku memang takkan jadi semua ni . Memang betul pun aku rasa semua tu *mengeluh panjang* Aku redha jelah sayang yang kononnya CINTA aku ni hilang macam tu je . Mungkin makan masa yang lamaaaa . Tapi takpa lah , lama lama nanti hilanglah . Macam orang selalu cakap ? kan kan ? Sebabnya aku yakin , in future aku akan dapat life yang more more better than this . InsyaAllah . Allah takkan pernah biarkan hambanya keseorangan . And aku tau Allah sayang aku , sebab tulah Allah bagi dugaan macam ni . Then then , now aku dah surrender . And I'll be stronger than before . Jyeahh ! Sangat sakit rasanya kita sayangkan orang yang tak sayangkan kita . Rasa macam tersangat letih . Sometimes tu aku harap sangat that I could just fast foward time just to see if in the end it's all worth it *Kalaulah kan , mula berangan* Aku yakin dan sentiasa tahu Allah sentiasa dengan aku , kawan kawan sentiasa dengan aku , family 24/7 sentiasa dengan aku . Sepatutnya aku kena rasa lagi kuat . Sebab semua ada sekeliling aku . Aku terharu and bangga sebab banyak sangat tolong tarik tangan aku supaya kuat . Serius , selepas semua ni jadi aku sedar , ramai jugak yang ingat aku and sentiasa support aku . Big hug and kiss for them . *Peluk kiss pipi* Hehe . Ok , oleh disebabkan yang demikian , ini akan menjadi post terakhir tentang awak , Muhammad Amir bin Omar . Lepasni dah tak hadooo . Penat dah aku taip pasai hang . Taip taip punya dok taip , dah habeh cuba macam macam cara dah. Apa aku dapat ? then ? I got nothing . Bluek again . Step baru iaitu have to learn to accept the fact . hahaha . Aku sentiasa doakan kebahagian hang . Even hang nak getback balik dgn others ex hang . Go on bro . Satu ni je bro . Baca ayat ni . " If you truly love someone you'll want them to be happy even if it's not with you " yes bro , i'll do that . Aku tanak musuh musuh dengan hang . Okay , aku accept semua ni dengan cara baik and tenang . Aku try untuk nakkan balik persahabatan kita yang 3tahun kita bina dulu . Tapi ? hang still nak jauhkan diri hang dari aku kan bro ? Sokay , i'll accept it with open heart . Hang happy aku pun happy *Ok tipu sangat tu*  Kalau hang getback dengan ex hang aku pun tumpang bahagia *ok lagi terang terang tipu* SMACK DOWN atas sofa* Erkk ? apa masuk smack down atas sofa ni . Okay lari topik . Bla bla bla . Ok stop ! CHIBI lama dah kembali menjadi the real of Chibi . Hok alohh , supee hapeee ntahhh . lalalala~ Keep smiling Izzati Hashim . Heeeee , ok stop . haha . Bye Assalamualaikum .


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)