Wednesday, February 27, 2013

Pain makes people change :/


Tujuan aku update post ni tepat pukoi 4:57AM ni tadak apa pun . Just nak share something jaa . Sejujurnya aku dah HILANG separuh dari diri aku . Ntah kenapa , aku sendiri dapat rasa yang aku sekarang bukan aku yang DULU . Whatthahellokitty ? Lalalalalala . Bila aku nak buat something aku dapat RASA yang bukan tangan Nurul Izzati yang dulu dok berkerja ni . Seriuslly , TIRED OF BEING SICK . Jodoh ? Ada apa dengan JODOH ? hihi . Semua orang mesti impikan JODOH kan ? sapa yang takmau jodoh . Kalau dia takmau pun . Mesti timboi punya lah rasa teringin sikit tu dalam diri nakkan jodoh . Sama lah dengan aku . Heeeeee , aku sendiri taktau apa aku nak dalam DUNIA BERCINTA ni sekarang . Aku dah letih . Letih sebab ? Yala letih sakit . Sakit fizikal takpa lagi wey . Ni sakit mental . Sakit dalam . Kalau biaq lama lama aku rasa aku boleh jadi GILA kot ? Firstly aku nak cakap thanks dekat Achik . Dia selama ni yang sanggup melayan kerenah aku yang gila , gedik , sakai . Mintak maaf sangat Achik atas apa yang jadi semua ni . Serius , Zati sendiri tak mintak semua ni jadi . Zati buat sebab TERPAKSA . Kalau boleh gostan balik kan . Dah lama Zati betulkan balik semua keadaan ni jadikan ia sebagai sesuatu yang SEMPURNA . Kita tengok keadaan macam mana 2 , 3 hari ni . Kalau rasa JODOH kita kuat . Maybe kita boleh jadi macam dulu balik . Tapi dah kata kalau tadak jodoh . Mungkin jodoh kita setakat KAWAN ja kan ? Percaya lah syg yang Zati tak pernah pun sikit nak timboi perasaan benci dalam diri Zati ni dekat Achik . Hehehe . Kita percaya Allah ada dengan kita . Kita serah ja semua ni dekat Dia . Ni semua kerja Dia kan ? Mana baik datang dari Dia . Mana buruk mai dari kita sendiri . Tu yang Achik selalu kata kan syg ? Hmmm . Tuh saja kot ? Mata is getting low . Bye Assalamualaikum :3


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)