Wednesday, December 26, 2012

24 Disember 2012 :]


Hello evelibadi , wah wah . Serius , masa nak update ni . 2 , 3 kali jugak ah fikir . Nak update ke tanak . Nak update ke tanak . And finally ! Ter-update jugak POST ni . Wahh , give me a big clap . Thankayuu semua . Seperti sedia maklum , post bawah post ni kan Chibi post pasal BIRTHDAY Sara ? Nak kata kami BFF . Allah siap letakkan lagi tarikh lahir kami berjiran . Hahaha . Kan Sara bapok ? hahaha . Birthday Chibi kali ni tadak birthday party apa pun . Well , Chibi seorang yang simple . Sukakan hidup yang simple . Tadak birthday party pun okay what ? Janji masa birthday Chibi tu , Chibi nak kena spend whole day tu dengan yang TERSAYANG . Tak kisah lah family ke ? Kengkawan ke ? Ehem ehem ke ? haha . Janji yang Chibi sayang pun dah memadai . Senang kan aku ? Tak perlu nak grand grand bagai . Isnin bersamaan 24 DISEMBER kan ? Chibi lepak SCM dengan Adila , Asyraf and Achik tayang bucuk bucuk .Then lepak lepak sana dalam pukol 4.30ptg macam tu depa ajak lepak PANTAI MERDEKA pulok ? Pekena AIS KACANG sana . Well well kan Ais Kacang Gunung Jerai famous dekat situ . Soo nak kena try lah rasa . 




Thanks sayang kasi rantai and cup yang cute mute tuu . Siap ada tulis tu tu lagi . Wahh seriuslly , aku sayang hang Achik ! Sayang sangat sangat ! Thanks nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY . Thanks too semua yang wish BIRTHDAY dekat Chibi . Wall FACEBOOK , text , call and ada yang ucap face to face . Serius thanks sangat sangat sebab ada yang ingat . Hahaha . Ingatkan tadak sapa dah yang ingat . lol lol lol ! And dah birthday ni mesti umur dah cukup en ? Mesti la dah boleh amek lesen en ? hahaha . Wahwah , soo ? Besok Chibi start untuk denga CERAMAH LESEN . Apa apa pun settle lesen motor dulu then baru kereta . Kesian kan aku ? Orang lain tggu lesen kereta ja . Tapi aku ? dua dua . hahaha . Sokay laa , janji hadooooo dari takdooo . Then big special thanks untuk MAK and ABAH .  First untuk CANON EOS 600D tu . Then baju , beg , seluar baru semua . And last thanks untuk bayaran LESEN yang harga rm910 . Serius rasa bertuah sangat jadi anak bongsu MAK dengan ABAH . iloveyou ! And itu saja kot ? Assalamualaikum :3


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)