Sunday, November 25, 2012

Muhammad Amir bin Omar :*


Haluuuuuuu haluuuuuu . Siapakah jejaka diatas ? Hahaha , eh sebelum tu . *goyang inul* Haha paper teras semua dah habes . Fuh fuh ! tinggal paper kos saja lagi . Sastera , seni dan geografi yang selalu menyusahkan hidup aku . Yaa , menyusahkan dalam beberapa minggu saja lagi . Then ? Freedom untuk seketika waktunya . Haa lega aih . Bebudak MPV VPS2 ada yang dah habeh . Ceh bapak ah jeles . Tau kan aku jeles org yg habes paper dulu pada aku ni ? Kenapa habes awal ? Kenapa tak kasi aku dulu ? Kenapa semua ni ? Kenapa ! ler , over . Actually evelibadi , aku bukan nak story pasal paper . Ya , kalau kita terlalu fikirkan paper , hmm paper , and more more paper . Its more make us stress . Why not kita lepas tension . Macam ? hehe , jumpa yang tersayang . Aww melting* Muhammad Amir bin Omar atau Chibi selalu panggil dia Achik . Hero Chibi . Even baru seminggu lebih usia hubungan kami . I love him damn much ! Serius date kali ni tak terancang langsung . Achik cakap harinie dia masuk keja pukul 4ptg . Then dia cakap , dia rindu lah apa lah itu lah ini lah . Dia pun decide nak datang area Chibi . Dia ajak jumpa lah kan ? And i was 'yes ! Jum . Dekat mana?' hahaha see kegatalan aku ? Chibi rindu dia . Last jumpa Khamis haritu . And this our third date .



 

Kenapa banyak gambar dia ? Sebabnya? Yala , sebabnya aku sayang dia lah . Hahaha . Serius Chibi tak sangka and masih rasa macam dalam mimpi yang dulunya 3 tahun kami kawan . Tak sangka pulak akan lebih kepada yang lebih serius . Chibi sayang dia . Chibi harap sangat tak jadi macam hubungan Chibi yang sebelum ni . I do love him what matter he will be . Always there for him . BW yang tgh baca entri ni . Doakan lah hubungan kami ni kekal hingga MATI . Okay ? AMIN . Muhammad Amir bin Omar . Will you marry me sayang ? Hehehehe . Nway thanks pada follower yang rajin VIEW blog Chibi tu , even tadak new update kan ? Okay lah , itu saja . Assalamualaikum .




Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)