Monday, November 12, 2012

After 3 years, now he's mine ♥


Ehem ehem , testing 1 2 3 4 . Heee , kenapa saya begitu malas untuk menghupdatekan segala benda yang ada didalam ni ? Ouh ya . Soalan yang begitu ringkas dan sempurna . Pertama ? Kerana saya SPM . Kedua ? Kerana saya SPM . Ketiga ? Kerana saya SPM . Juga jawapan yang ringkas dan tepat . Heh heh heh . Okay sambil didepan pc yang mengunyah maruku tuh . Bak sikit THAMBI ! Puih kedekut betoi ! hahaha . Okay stop melalut , let me introduce dekat you oulls semua siapa dia jejaka diatas. Sekarang dia dah transform jadi a part of my life . Dari ' BFF ' tukar dan buang satu ' F ' dibelakang . Macam yang Izzat Udau cakap . hahaha . Act , kami dah kawan 3 tahun . Wahh , lama kan kan ? Dan sekarang kami didalam fasa yang baru iaitu lebih serius , lebih matang dan bermacam lebih lagi untuk kukuhkan hubungan kami . Taktau kenapa , he's change everything . Chibi sayang dia sangat sangat . Aku harap dia yang terakhir . Nak menitik air mata Chibi , dia cakap dulu dia dah tunggu Chibi nak dekat 1 tahun . And now , baru kami bersama . The saddest part is Chibi taktau pun semua benda ni . Sokay lah , bukak buku baru . Aku sayang dia dan itu yang penting . Tiap kali aku dengar lagu Kimia by Amelda Ahmad . Yesss ! Lagu tu kena sangat sangat dengan kami . And lastly , aku tau aku bukan CINTA PERTAMA dia , tapi aku akan try untuk jadi CINTA TERAKHIR dia . Muhammad Amir bin Omar , saya sayang awak :*


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)