Saturday, October 27, 2012

Salam Aidiladha ♥



Ok hai ! Happy EidulAdha peeps ! Taktau kenapa dan mengapa . Chibi merasakan raya Aidiladha kali ni adalah yang THE BEST EVER I HAD ! muahahahahahaki . Serius , Walaupun pada asalnya sepatutnya akan menjadi hari yang membosankan . Tapi kali ni ntah ianya menjadi sesuatu yang luar biasa . Firstly ! Ini first time ouhh Raya Haji pun Chibi dapat baju raya baru . Hahaha , gila kan ? Dekat situ saja dah excited berok dah . Mana taknya , kalau namanya raya haji , selalunya akan di-recycle-kan baju raya puasa yang lalu tuh kan kan ? sapa sama ? Korek hidung sekali please* Hahaha . Harini Chibi ada buat open house sedikit . Sedikit ? Yes , untuk kawan kawan rapat dan dekat . Thanks lah dekat kengkawan yang sudi datang tuuuu . Seperti biasa , kalau nama dah raya mesti setiap post/entri itu akan sentiasa dipenuhi gambar foto picture dan sebagainya . Hahaha . 




Ehh tuh saja ka ? Banyak sungguh lah gambarnye yee ? Hahaha , okay lah dari tadak . Kita bergambar ala kadar cukup lah . Baju merah gambar atas sekali tuu FIRST ADHA . Yang bottom three ni opkos lah SECOND ADHA . Setakat itu saja kot raya Chibi tadak third mahupun forth . Meskipun Raya Haji adalah selama 4 hari . Tapi cukup lah . SPM pun dah tak sampai 10 hari dah . Boleh kira guna jari dah sekarang ni . Maybe ni last entri/post Chibi . Maybe break SPM nanti Chibi continued update . Jahat jahat Chibi pun , terfikir jugak pasal masa depan . Nanti kahwin takkan nak harapkan suami saja kan ? Eh ehh kahwin lahh . Hahaha . Apa apa untuk SPM candidates . Do the best , InsyaAllah kalau kita usaha mesti ada hasil dia . Cuma ingin dengan tak je soalan dia . Last dari Chibi . Again , Salam Aidiladha dan Selamat berperang buat saudara saudari cikebum cikebum 1995 . Assalamualaikum <3


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)