Saturday, July 7, 2012

Bila Hati Dah Sakit :(


Lebih kurang dalam pukul 12.30tghhari tadi Chibi keluar dengan Husna dan Maryam . Terus terus Chibi pergi KULIM , nak ambil DUIT dekat EX-BOY Chibi , Amer . Bawak moto punya bawak , sampai laa dalam pukoi 1 lebih tengahhari . Tepat tepat depan FISHMART tuu kami berhenti . Ushar Amer sana sini , tada pun kan ? Masuk dalam tanya kawan dia . Last last kawan dia cakap amer follow org hanta barangg . Perghh ! Hati memang HOT tahap CIPAN dah time tuu . Husna tak habis habis sebut 'SABAR SABAR CHIBI' Semalam Chibi dah set dah dengan dia , dah bagitauu pun yang Chibi akan sampai dalam pukoi 12 atau 1 macam tuu . Lagi sakit hati ni bilaaa Chibi call asyik dengan tak ANGKAT dea jaaa . Huish ! Lagi dok bara cek ooi . Terang terang nampak Amer memang sengaja . Mulut Chibi time tadi tuu , jangan tanyaa la . Habes segala benda keluaq . Sabaq dengan sedih punya pasai . Tunggu punya tunggu sampai Husna beli pizza laa tambah makan apa sumaa . Dalam pukoi 2 lebih laaa baru nampak BATANG HIDUNG diaa , time tuu segala marah hilang habeh . Ya laa , benda kita pernah sayang dulu . Chibi pegi depan pintu Fishmart tuu , Amer panggil , Chibi panggil balik dia mai keluaq . Tambah pulak sakit hati ni , bila duit rm50 dea letak dekat papan tanda depan pintu Fishmart tuu , Ya Allah , dalam hati ni memang dah meraungg sedih dah . Awat dia buat aku macam ni ? nampak sangat yang aku macam mengemis minta sedekah dekat dia . Tapa laa , dah lepaih tuu teroih pi Jusco , Perda . Bayanggkan perjalanan kami harinie . HUH ! Dalam otw tuu , Ya Rabbi , sakit lagi wey hati ni . Hujan lebat tak kiqa dah , kami tiga memang lencun habeh dah . Memangg kalau Amer ada depan mata time tuu , aku dah amek parang dah tikam . Segala makian Chibi text dekat Amer , sebagai tanda protes laa , kalau tak sebab dia . Kami takkan kena HUJAN . Haish ! Sampai sampai Jusco , cari cari baju , pehtu beli . Pusing pusing balik . Dah sampai RUMAH sampai sekarang nii , tak hilang lagi rasa SAKIT HATI ni . Kenapalaa banyak sangat dugaan Allah bagi dekat Chibi 2 , 3 minggu ni . Hmmm , susah dah laa Chibi nak terikat dengan CINTA lepaih ni . Serik yang ni pun dok rasa lagi . Hmmm , ASSALAMUALAIKUM :'(


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)