Sunday, June 10, 2012

Sweet 17 Maryam Halim | BFF ♥



*gosokgosokmata* Hey peeps ! Mengantuk benor harinie . Jyeahh ! Aktif sangat harinie ni tuu yang jadi satu macam letih ja nie  . Bertarikhkan 10 JUNE 2012 ni cukuplah UMUR seorang BFF Chibi yang sudahpun menjadi kawan Chibi sejak umur kami 7 tahun lagi . Set set punya set kononnya nak kuaq celebrate lah kan ? Tapi satu harem habuk makanan pun tadak . Tapa tapa , memula depa pakat nak melepak dekat BUKIT PANCHOR . Last last minit Maryam tukaq planning nak pegi AIR PUTEH , SERDANG . Kami tak banyak membantah teroih setuju follow centuh ja . Sememangnya Chibi sangat kejam kejam dan kejam . Chibi paksa Maryam beli makanan untuk kami . Wah ! Bagus kan dapat kawan macam akuu ? So kami pun pegi lah air terjun sana . Haa , Chibi bawak tepung dengan telur . Nice kan ? Hehehe , padan muka Maryam . Mandi telur cicah tepung . Euwww ~ Mandi punya dok mandi . Chibi suggest pi KARAOKE , sebab Maryam mengidam pa taktauu lah tetiba nak KARAOKE . Suma depa tukaq baju , tapi Chibi still pakai baju yang penuh TEPUNG tuu pi karaoke . Sumpah malu , tapi buat kering dah lah . Bukan ada sapa pun nak mengorat akuu . LOL . Chibi nyanyi   5 lagu , Adila 4 lagu , Maryam 3 lagu , Nadia 3 lagu . Erkk ? Perlu ka cita semuaa tuh ? Apa apa pun . Letih jugok rini . Apa apa pun besok sekolah ! Yayyyy ! Bye , assalamualaikum . Tidoq awai naahh ? 


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)