Thursday, June 21, 2012

Projek SENI hoi Seni =='


Tahun ni Chibi ada buat penambahan untuk PAPER SPM nanti . Jadi , Chibi ambil SENI . Bila dah ambil seni tu dah sah sah lah kena FOLIO bagai kan = =' Ya Allah , malas dia jangan cakap lah . Memang tersangat MALASNYA . Bila dah buat ni rasa HAVE FUN jugok . Orang cakap macam boleh RELEASE TENSION  lah kan . Jadi yang atas itu adalah hasil air tangan Chibi sendiri . Chibi pilih untuk membuat projek KASUT . Nampak susah tapi senang jugak sebenarnya bila kita enjoyy untuk buatkan dea . Air tangan Chibi macam biasa lah , cara orang malas . Huduh kemain lukisan akuu dekat kasut tuh . Paling Chibi begang bila 'SOTONG' yang warna kuning tu , ramai cakap KETAM dan bukan SOTONG . Tuh SOTONG lah weyyy ! Sotong ! Folio pun dah siap . Tinggai lagi 10% jaa lagi . Sebab ada sikit perubahan yang Chibi perlu buat dekat satu satu bahagian tu . Apa apa pun , thanks dekat kawan kawan yang banyak tolong Chibi dalam memberi idea dan komentar yang hangat . Hahaha , especially , Fakhrul dengan bebudak COKODOK . Lastly , Cikgu Siti Zaleha . Thanks sebab banyak tolong . Walaupun benda ni semua hanya ambil masa satu minggu saja . ALHAMDULLILAH , AMIN .


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)