Friday, June 29, 2012

Kosong kosong :'(

video

Act , VIDEO ni tada lah baru sangat . Dirakam masa kelas seni ISNIN baru baru ni . Gitar tak berapa dengar sangat sebab PEMAIN GITAR still lagi amatur . Tak berapa PRO lagi sebab dea pun baru belajar . Tempo pun berteraboq cek oiii . Ni kira macam set set nak try lah kononnyaa . Chibi request lagu Yuna - TERUKIR DIBINTANG- tapi dea belum belaja lagi chord untuk lagu tuu . Jadi ini saja yang mampu Chibi berikan , kena sangat kan dengan hidup Chibi yang sekarang ni . Jadi Chibi ambil LAGU KOSONG ni sebagai macam simbolik untuk cerita hidup Chibi laaa kan . Acecececehh ~ Izzati kuasa dua cakap suara Chibi depan depan BOLEH LAAAA , tapi dalam rakaman haremm tak sedap = =' hahaha . Biasa lah tuu , dan macam tu lah kehidupan seorang adik . Sentiasa meremuk remukkan hati kakaknya sendiri . Hahahaha . For those yang ada sebarang sikap hasad dengki or else . Aku mintak tolong abaikan post ni , nanti mesti ada yang MENYAMPAH . So harap hidup Chibi lepas ni akan lebih berbunga bunga BAHAGIA . Meskipun ada yang dah DOA yang Chibi takkan dapat sebarang KEBAHGIAAN dah lepas ni . Chibi percaya Allah ada untuk menggantikan tempat dia yang Chibi hilang . Allah sentiasa ada untuk dengar segala TANGISAN Chibi . Okbai . Assalamualaikum .


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)