Sunday, May 27, 2012

Reunion batch 1995 SMKTW ♥


Bertarikhkan 27 Mei 2012 nie Chibi dan Faiz Cop berkesempatan untuk mengadakan jugak REUNION nie even tak ramai mana pun yang join kan ? kira yang atas lah berapa orang yang ada . Tetapi , HAPPENING sangat sangat . Memang benda nih dah lama Chibi impi nak buat . Tapi tak pernah TERCAPAI . Asyik nak buat ja ada saja yang tamau dan bagi macam macam lagi alasan . Bajet sorang kena bayaq RM5 je pun . Tak mahai mana aih , soo ? apa yang kami makan ialah lebih kurang 4 ekor ayam . 2 kilo kerang . 24 cucuk udang . 4 paket sosej . okay ke ? Tak berbaloi ? Lantak , benda dah LEPAS pun . Sememangnya tak sangka lah sebab ada sambutan jugak BBQ kali ni kan ? Selalu kalau tanya , semua macam " ERK ?! apaa ? Hmmm , " Dengan bekerjasamanya Chibi denga Faiz . Acecececeh , naik loyaa tengkak aku aih , dapat jugak lah terlaksananya BBQ ni . Kat sini nak cakap thanks dekat Khairina dan Mariam . Both of them banyak sangat membantu Chibi , teman beli barang mentah lah , tolong buatkan rempah ayam bakar lah . Soo , thanks again . And for those yang join tadi pun banyak jugak tolong . TERIMAKASIH lagii . Kalau hampa tadak , mungkin besaq benda nih takkan jadi . Kalau ada yang nak tengok banyak lagi GAMBAQ , boleh tengok dekat sini *tekanlink* , tetapi yang jadi friends dalam second account Chibi sajalah yang boleh tengok . Okay ? Chill , assalamualaikum (:


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)