Thursday, May 3, 2012

Drama ouh Drama | 3 May 2012

Okay, haii evelibadi. Todayy, Chibi ada join Drama English kan? Tapi sedih sikit lah sebab nasib tak menyebelahi kami. Soo? Kami tak dapat meraih tempat. Tapi tapa lah kan? Walau macam mana pun, memori nih pun sweet jugak. Sebab nih tahun last kan untuk kami merasa semua nih. Tapi still Alhamdullilah jugak, sebab Chibi tak gugup sangat atas PENTAS tadi. Cool dengan steady jeh kite yee? Cuma Chibi jadi lain bila masa TRAINING tada jadi. Tapi masa nak present tuh macam macam jadi. haha, Tapi tetap nampak COOL jeh. Dalam drama nih Chibi jadi seorang PEREMPUAN kaya yang jahat, Mrs. Maulana. Yang terlalu bangga dengan KEMEWAHAN yang dea ada. Dan dalam drama nih jugak Chibi ada HUSBAND. And and, nama dea Mr. Kaya yang dilakonkan oleh AMIRUL. Classmate Chibi dari sekolah rendah lagi haa. 


Okayy guys ! Nih lah Mr. Kaya Chibi dalam cerita ni. Blur gilaa muka kami. Act, nih baru lepas present. Soo? dah cukup cukup lega. Walaupun seminggu saja kami ambil masa untuk berlatih. Kira puas hati lah dengan apa yang dah kami buat. Sekurangnya, kami setaraf juga dengan yang berlatih berbulan tuu.


Kain nampak singkat? Eeeee, malu gilaaa. Nampak macam huduh jah? Haish, apa apa pun kira okay lah ni? Nih part last nak cakap thanks dekat audience. Alhamdullilah, hati semua orang rasa lega dah time nih.


Okay, nih lah kami SEMUA, okaytipu* Lagi 3 orang pi mana ntah. Sepatutnya ada 20 orang , tapi biaq pi lah. Nih semua termasuk BUDAK PROP , Sound, dengan Narrator sekali. Walaupun kami tak dapat tempat, kami still HAVE FUN dapat buat Drama dalam teamwork yang bagus even ada beberapa yang cuba SPOIL-kan kami. Kami tetap the BEST group. Okay, sekurangnya nih pengalaman baru Chibi dalam Drama drama nih. InsyaAllah lepas nih kalau ada rezeki dekat luar pulak kan? Apa apa pun, mesti Chibi akan rindukan saat saat nih walaupun benda nih hanya REMEH. Hahaha, okay. Tolong tepuk tangan sikit untuk kami. Act, Chibi nak upload VIDEO drama kami. Tapi Video tu terlalu panjang. Soo Si Blogger nih tak mampu nak tanggung. Tapalah, kalau rajin Chibi upload dekat Facebook yeh? Oraitt evelibadi. Baibai (;


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)