Wednesday, May 23, 2012

Bila Apan dah macam nie :|

Sekejap ! Sebelum tekan button PLAY , baca arahan bawah video ni duluu ye kakak , abang , adik-adik sekalian . Jangan main belasah je nak play . Okay ?



First nasihat Chibi for those yang play video atas ni , pastikan sound anda diperlahankan . Takod anda akan terkejut or anything else . 

Kegedikkan kami berdua dalam video ni adalah secara SPONTAN . Takda pulak kata nak rancang bagi sama sama gedik kaa apa kaa . Terang lagi benderang yang kami terlalu bosan time ni , tuh yang jadi merengg semereng merengnya ni . Act , nih time tengah skypping semalam . Dan semalam jugak APAN adalah terlalu sangat AKTIF . Geram je akuu tengok budak ni , macam nak sepak pun ada . Hahaha , Soo ? Enjoy lah semasa menonton video ni . Tiada sebarang paksaan langsung untuk tengok atau tidak . Terpulang kepada diri anda sendiri . APAN ! Puas dah hati hang sekarangg ? Kemain susah aku nak upload muka hang ni . Tuuu la , mahai sangat MUKA hang ni . Hahaha . Sayang hang noh ? Assalamualaikum semua (;


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)