Saturday, May 12, 2012

Alif sayang Chibi ouh ♥



Okay foine , terserlah KEGATALAN Si Alif dengan Chibi kan ?  Tetiba terdetik dihati ni nak tanya dea sayang Chibi ke idok . Alif ar START dulu tulis macam ayat nak akad nikah je . Hahaha , actually , kami lah true BFF . Even , tak pernah facetoface . Face to face pun dalam skype je * Tapi Chibi sayang Alif okayy ? Sayang sangat sangat . Sebab dea pun dah macam abang Chibi dah . Selalu je nasihat Chibi , kekadang tu nasihat dea boleh pakai , dan kekadang tuu boleh dibuang pakai . Hahahaha , kan Alif ? Okay Chibi tau time Alif tengah baca ni mesti Alif tengah tersenyum RIANG sebab Chibi update post nih FULL dengan nama ALIF , ALIF , ALIF dan ALIF . Kan Alif ? Alif baru break off dengan GURLGURL dea , sebab tuu dea gila sampai macam ni . Serius Chibi cakap kalau Chibi online , first person dalam list online tuu Chibi akan cari nama Alif dulu . Sebab dea selalu je teman Chibi dalam facebook ni . Kalau ayah dea sakit , kami akan TEXTING . Chibi dah taktauu dah nak update apa ni ? nak update yang Chibi sayang alif pun dah . Lagi apa ehh ? Haaa , Alif ! aku harap impian kau nak jadi MODEL tuu tercapai jugak suatu hari nanti . AMIN (;


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)