Monday, February 20, 2012

Teacher kesayangan ♥


First time Chibi post entri yang bertittle pasal seorang GURU kan . Tengok gambar atas , Chibi rasa ampa dapat teka yang mana satu Chibi kan ? *terserlahkegelapankulitaku** Dan semestinya dapat meneka yang mana satu TEACHER-nya ? Insan yang berdiri ditengah tengah itulah satu satunya Cikgu yang beridentitikan Chinese yang mengajar dikelas Chibi . Seriuslly , dea lah satu satunya Teacher yang sangat sangat memahami Chibi . Nama dea Puan Huong . Kenapa dea faham Chibi , sebab bila Chibi bising macam mana riuh pun , dea tetap terima Chibi . Nak kata dea langsung tak pernah MARAH , ada jugak dea marah . Cuma cara dea marah tuh buat Chibi rasa RESPECT dea sangat sangat . Comel kan dea ? Chibi suka sangat dengan cara dea CAKAP . Cara dea cakap dah macam menjadi TRADEMARK student SMKTW dah . Bayangkan seseorang yang berbangsa Cina cuba untuk bercakap BAHASAMELAYU dalam keadaan yang fasih . Hahaha , Cool kan ? Apa apa pun , subjek SEJARAH yang dea ajar memangg terbaikk walaupun kadang kadang tak faham >.< Kuangg kuangg kuangg ! Bila dah habis SEKOLAH nanti , Chibi mesti RINDU kelas dea . iloveyou !


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)