Sunday, February 5, 2012

BBQ ♥


Pukul 7.30pagi tadi Chibi dah terjaga sebab Chibi dah set alarm dekat handphone Chibi . Bila dah set tuh sahsah lah memekik jeaa kan ? planinng punya dok planning . Pukul 10.00pagi baru lah sampai ke destinasi yang kami rancangkan . Memanah kilat jugak lah sikit hati nih . Hahaha . Alhamdullilah segalanya berjalan lancar , semua barang dah set baik punyaa . Soo , perut pun diisi dengan sempurna . Pengalaman yang Chibi dapat , Chibi kena gigit pacat ouhh hari nih . Eeeeee ! Geli doh . Chibi menjerit macam ORANG GILA sebab geli . Euwww ! Nasib Eyna tolong buang walaupun dea pun dok 'eeeee , eeee' jugakk . Have fun doh , walaupun hanya kami berlima saja . Chibi , Eyna , Eina , Una dan Dyla . Riuh terok . Una memangg tak boleh belahh . Chibi asyik tak berhenti gelak jea bila duduk dgn dea sebab dok tengok dea duk buat lawak bodoh amenda ntah . Apa apa pun , atas tuh lah AYAM + SOSEJ + IKAN BAKAR kami . **okayikantadakkatatas** Chibi nak BUMBUM jap . Ngantok terok dah nih sebab letih membakar tadi . Malam kang tuisyen pulokk . Babai (:


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)