Sunday, January 15, 2012

Saya nak dea KUAT =.=


GANGSTER atas tuh Chibi punyaa nah ! Sebenar benarnya sekarangg ini dea sedang mengalami MASALAH yang agak besar sebenarnya . Act , Chibi risau sangat sangat nih . Duduk pun dah tak tentu arah . Nak tolong pun tak boleh sebab JAUH kan posisi kami dua . Chibi mampu DOA jea supaya dea boleh KUAT harungi semua nih . Kesian sangat sangat , tadi ONCALL pun suara dea macam SAYU jea . Apa masalah dea Chibi tak boleh nak terang dekat sini , terlalu PERSONAL yeaa . Hanya Chibi dan dea saja tahu apa MASALAH dea sekarangg . Be STRONG sayangg ! Saya tahu awak boleh jadi AMER yang kuat untuk diri awakk . Apa pun yang TERJADI pada awak , saya sayangg awak dan saya tanak kehilangan awak :(


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)