Tuesday, January 10, 2012

Saya ada 5 NOVEL (:


Teeeedaaaaaaaaaaa ! RINDU RINDU *sambilciumciumskrinpc* Lama jugakk kan tak menghadap BELOGG kesayangan nih . Sekarangg jadual Chibi dah agak full . Homework pun banyak tak siap nih sebab FULL sesangat . Selalu balik sekola Chibi akan try untuk CYCLING . Tapi kalau dah tak LARAT sangat sangat . Balik balik terus BUMBUM . Pastuh bangun ,  buad apa patut then malam get ready nak pegi tuisyen pulokk . Act , sepanjang KABEL kena curik nih , Chibi ada banyak gilaa benda nak KONGSI . Tapi ? heeeeeeee , tiba tiba pulak rasa benda tuh dah tak penting . Forget it lahh , tak penting mana pun . Nih lagik PENTING !

Nampak tak gambar apa tuh ? Kenapa dan MENGAPA Chibi mengUPLOADkan gambar tersebut . Tapayah banyak cakap lah , kalau ampa stand sebagai BUDAK SASTERA mesti ampa akan AUTOMATIK tao dah faham . Setiap sebuah tuh lebih dari 200 m/s ouhh . Perghh ! gila lahh . Mampu kea Chibi baca semua tuh ? mampu kea Chibi KHATAM semua tuh ? Tak termasuk KEMBARA AMIRA lagi tuhh yang nak serabut bagaii . Ternganga lah jugak time pergi tuntut NOVEL nih . Ingat kan extra dalam 2 atau 3 buah jea . Sampai 5 nyahh ! Jenuh lah HOTAK aku nak baca . Nwayy guys , Chibi tak kesah pun . Bagi 10 pun Chibi tetap akan mendalami ILMU SASTERA nih jugakk , sebab Chibi rasa ini jea yang terbaik untuk Chibi . InsyaALLAH (:


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

2 comments:

Miss Primadona said...

Dona ada 2 ja, hehe :)

Ezatie Chomot said...

Hahaha , chibi dapat extra agi 1 =..=

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)