Tuesday, January 24, 2012

Aku dengan hang ♥


Ouhh Si Baju Putih my tayang tayangg gedikkk ! kenapa dan mengapa hang kelihatan jogang sayangg dalam gamba nih ? Heeee , kiddin lah sayanggg** iloveyouokayy ! kalau hang JOGANG pun , aku tetap SAYANG hang lah ! Here we start , tadi kita MEET kan budakk ? Meet kejap jea , sampai sampai dekat aku hang cepat jea suruh aku bukak SIM sebab kita nak TUKAR handphone kan sayangg ? Sekarangg aku pegang NOKIA 58000 XpressMusic yang ada dekat tangan hang seperti gambar diatas , then hang pulakk pegang Sony Ericsson Yendo aku kan sayangg ? Terimakasih kerana percayakan aku untuk memiliki handphone hang buad seketika waktu . Lepas tuh hang bagi charger jaa dekat aku . Aku bebai suruh hang balik pegi amek USB cable . Nasib hang mao jugak patah balik pegi amek kan ? Terimakasih lagi . Lepas tuh kita dah nak beredar kan . Hang pulok duk buad UP TAYAR depan aku =..= teringin nak tengok hang UP duadua tayar . Haishhh ! Sayangg ! kenapa bila hang botak kulit hang nampak CERAH ? jeles nih >.< Hang kerap duduk rumah sangat kodd . Hang CERAH aku okayyy ! jangan menggatai dengan perempuan nahh ! Hang menggatai jugak , kulit hang dari cerah TRANSFORMASI jadi GELAP LITLIT teroihh .


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)