Monday, January 23, 2012

Lepas nih nak pakai selendang ♥


Sapa pakar SELENDANG mai tolong ajar kami lilit sat . Tengok gamba atas sudah lah yang kami nih memangg tak reti lilit selendang pun , SERABUT ! Actelly , bukan pasai selendang tuh sangat pun kami nak CERITA . Kami nak bagitao kat hampa yang kami BOSAN gila kodd hampa sebab kami langsung tada AKTIVITI yang best cuti RAYA CINA nih . Takkan lah kami nak pi BERAYA sekali dengan amoi amoi tuh . Segan lah kami . Disebabkan kami BOSAN sangat , Kami amek KAMERA mak kami lepas tuh kami cari port yang BAIK PUNYA untuk perasan sorang sorangg sat . Dan hasilnya ? Macam diatas lah . Kami RINDU kat someone tuh , kami taw SOMEONE tuh tak pernah pun nak RINDU kami . Benci ! Kami RINDU lepas tuh kami call dea , haremm , call yang keempat kod baru dea angkat sebab dea TIDO ! Anak TERUNA apa hampa nih ? Kami had anak DARA nih pun bangun awaii . Apa lahh ! Tak boleh buad SUAMI ler centuh yea tak ? Kami MENGIDAM nak tengok wayangg dengan main BOWLING . Sapa lah nak usung kami pi sana ? Sara ajak kami pi tengok wayang RABU nih tapi kami tada pasangan . Pasangan kami nak JAGA KULIT . Dea keluar malam jea , SESIANG dea duk rumah buad TAHIK MATA . Oleh itu, kami terpaksa lah ikod mak kami pergi KUALA LUMPUR Rabu nih sebab dea kata nak bawak kami jenjalan dekat MASJID INDIA dengan JALAN TAR . Tempat feberat kami tuh , pandai mak kami nak UMPAN kami suruh pi . Kenapa POST kami kali nih macam mintak KAKI hampa jeaa ? HAHAHAHA .


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

2 comments:

sUkA DuKa kEsAh AquE :D said...

comeyy kak chibi pkayy shawl , sweet-2 <3 . heeee (:

Ezatie Chomot said...

Selendang lah sayangg . Thanks (:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)