Thursday, January 26, 2012

Dating dengan Botak ♥


" Yeaaaayy ! Botak mai dah ! " heeeeee , macam tuh lah Chibi JERIT time Amer datang dekat Chibi tadi . BURUK kan perangai Chibi ? Lepas tuh amer gelak gelak macam suka jea panggil dea BOTAK , HAHAHA . Dekat atas tuh handphone kami berdua . Act , Chibi rindu ouhh handphone Chibi . Sebab tuh Chibi tangkap gambar macam nih . Chibi tanya Amer , nak TUKAR balik tak handphone kita , then dea cakap tapayah lah lagii . PEGANG lah dulu handphone tuh . Haishhh ! Chibi amek handphone Chibi lepas tuh Chibi LAPLAP sat . Gila berhabuk kodd , baru dua hari ada dekat dea . Apa daa punya SUAMI , tak pandai jaga barang isteri . Lepas tuh time nanak balik tadi , Chibi pegang helmet Chibi , pastuh Amer tarik dea nak tengok , tapa lahh . Paling geram dea terkup helmet Chibi dekat kepala Chibi , kalau betoi tapa jugakk . Ceitt ! Nak manja lah konon , tapi melawak kasaq . HAHAHA . Act , Chibi jumpak nih pun tanpa PLAN apa apa pun . Main jumpak jea , thanks dekat FATIN dengan SARA sebab teman Chibi even pada awainya kita planning nak lepak sama sama kita jea kan ? Tapi aku pulakk pegi PLANNING benda yang lain . Apa apa pun , best sgt dapat jumpak BOTAK tadi walaupun kaki berdarah sebab tolong PAKCIK gila tuh betulkan PAIP KOLAM bawah tuh . Cehh ! Tapi tak kesah lah apa pun , yang penting ! iloveyouBOTAK !


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)