Monday, January 16, 2012

Cucur Kodok atau COKODOK ?


Tengok RANTAI atas tuh , Chibi nak bagitahu yang Chibi pun ada SEJIBEKK macam dekat atas tuh . Heeeee , ntah papa kan aku nih . Act , bukan nak cerita pasal RANTAI pun . Nak cerita pasal benda baru dan sememangnya akan menjadi sesuatu yang sangat manis bila Chibi INGAT atau TERKENANGKAN benda nih . ' COKKODOK ' nick terbaru yang melekat pada kami 6 ORANG . See , tengah menaip nih pun tersenyum lebar lagi . Minggu LEPAS , Chibi lupa dah hari apa , Khairina my BABY bawak Cucur KODOK nama sopan dea , dan lebih familiar dengan COKODOK di kalangan orang kampung . Kami 3 orangg makan dalam kelas SASTERA , then CIKGU pun masuk kelas dengan tak sempat nak COVER sebab COKODOK tuh besaq sangat sangat , penuh satu mulut , jenuh lah nak kunyah sebijik pun . Cikgu pulakk tak lepas dok PERATI kami time baca DOA , dea perasan lepas tuh dea suruh mai depan kena denda ketuk KETAMPI 20kali . HAHAHAHA , start pada tuh terus melekat gelaran ' GENG COKODOK ' dekat kami 6 orang sebab kami rapat 6 orang dalam kelas , cuma yang KANTOI hanya 3 orangg jea time tuh . MAKCIK COKODOK , MAKCIK COKODOK EXPIRED dan macam macam yang berkaitan COKODOK lahh semua depa letak kat kami . Nanti nak kena buad NAME TAG baru yang ada COKODOK dekat belakangg . Maybe ampa susah nak faham , susa lah nak terang bagi faham kecuali ampa berada di TEMPAT kami time tuh (:


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)