Saturday, January 14, 2012

Bila segalanya menjadi LEMBAP !


Setiap kali ONLINE mesti rasa macam nak sepak jea PC nih . Pasal LEMBAP sangat . Nak UPDATE status facebook pun fikir dua tiga kali dah sekarangg nih . Dah try RINGANKAN PC nih , tapi hasil dea tetap jugak sama  . Rasa macam nak DEACTIVED jea account FACEBOOK . Semakk aku , baru log in , then datang HOME dah kena kill pages . Kejadah haram apa ntah yang sibuk sangat nak sekat . Nih pun paksa paksa jugak lah diri nih MENG-UPDATE post sebab kalau tak buad benda nih , sah sah lah BOSAN . Sebab memangg tak ada benda pun nak buat . 

Kalau Chibi jarang jarang ONLINE , UPDATE post faham faham lah yeaa ? 24JAM kena hadap buku pun otak boleh sangkut . Haishhhh ~ terok sangat lah benda benda nih . Act , baru balik dari sekolah nih ada hal SIKIT dekat sekolah tadii . Okayy lah , gtg . Jumpa nanti nanti nanti ehh ? lagi lama menghadap benda alah nih , lagi BANYAK otak aku sangkut macam PC nih . VIRUS VIRUS


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)