Saturday, January 21, 2012

3 hari hias kelas :)


Gambar nih GAMBAR semalam sebenarnya , time tengah hias hias KELAS 5 ILTIZAM . Harinie hari terakhir lah kami HIAS kelas 5 Iltizam nih . Dah 3 hari berturut turut kami hias kelas . Letih gila babenggg bakk hangg ! walaupun kerja dea hanya lekat tang sana , lekat tang sini . Kedarah dengan SEMBANG dengan buat keja sama naik lah sumaa . HAHAHAHA . Macam PUNGGUNG lah perangai semua ! Hasil bagi diri Chibi selepas 3 hari membuang masa dekat benda nih adalah sangat sangat PUAS HATI lah . Chibi mengaku kalau tak ada Cokodok CREW nih mesti Chibi tak boleh nak buad keja nih soreng sorengg . Tak lupa jugak dekat budak budak lelaki dengan perempuan yang sudi ringankan tulang untuk MENOLONG . Hargai sesangattt ! walaupun hampa mai hanya untuk meqenyihh . Gambar dekat atas adalah mereka yang Chibi CINTAI dan SAYANGI . Act , Chibi dah semakin rapat dan rapat dengan depa even dah lama kenai tapi baru saja dapat rapat macam KAWAN BAIK macam sekarangg . Mereka terdiri daripada KHAIRINA , MAZNAH , HUSNA , ADILA dan MARY . Kami lebih familiar dengan gelaran COKODOK sekarangg dekat sekolah . Chibi dah explain dekat satu post hari tuh kenapa dan mengapa kami digelar COKODOK . Tak perlu nak cerita sampai dua tiga kali kan ? Chibi harap PERSAHABATAN nih akan kekal sampai bila bila dan bilaa (:


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)