Tuesday, December 6, 2011

Jyeahhh ! Horeyy horrey !

Assalamualaikum
GEMBIRA sangat :)


Nampak tak perubahan pada belogg buruk EC nih ? Ia sudah berubah wajah . Heeeeeeee :D senang hati tengok belogg dah berubah wajah . Kalau tak sebelum nih JEMU tenuk tengok asyik skin yang sama jea kan kan ? Sumpa lah bosan . kali nih EC decorated supaya nampak lah lain sikit . Nampak lah sikit macam belogg budak SEKOLAHMENENGAH kan ? sebelum nih banyak sangat rambu ramba nyaa . Naik muak aku tengok .

Belog EC kali ini tampil dengan background CHEETAH . Aummm ! dengan sedikit hiasan warna PINK . Ehhh ! cantik jugak kan kalau letak sikit sikit warna PINK . Okayy ! EC dah ad warna kesukaan yang baru . PINK COLOUR maa ! Sweet kan kan ? Erkk ?! lagi satu SHOUTMIX EC , EC buad page taw . Cari dekat sidebar belah kanan nih ada yang TAGBOARD tuh . Nak lain sikit dari lain . Okiess dokkies . Seharian tak tido semata mata nak make up benda nih saja . Sekarangg nanak pi BUMBUM ! Mengantok nih :O BAIBAI :)


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)