Monday, December 5, 2011

Awak buad saya gelakk tak berhenti :)


Assalamualaikum
Hari nih awak SWEET sangat sangat !


Hari nih AMER ! awak buad saya senyum sampai ketelinga kan kan ? Apa motif awak tatao lah . Mula mula dea cakap macam biasa jea . Tadak langsung asonansi MANJA . Kononnya nak cover dari kawan dea lah kan kan ? Kami gayut gayut then dea suruh STOP sat . Sebab ? Alololohhh , dea manja sangat sebab dea SAKIT PERUT** huduhnye perangai suami aku . 

Lepas tuh ? yea , dea makin manja dan terus manja . SUKA SUKA ! Dan dea suruh EC nyanyi sebab dea kata sebelum dea tido , EC kena lahh dodoi dea dulu kasi dea tido . Hahaha . EC pun dodoi lahh kan . Sayangg punya pasaii . Pastuh pastuh ? kami cakap sebagai anak dengan ayah . Ya Allah ! sumpa COMEII ! Dea seorangg ayah yang CARING okayy ! ILOVEYOUSOMUCHMUCH lah sayanggg ! Hang suka sangat buad aku KECEWA dan tersenyum sebab hang !



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)