Wednesday, November 30, 2011

TERUNA seorang LELAKI :D


ASSALAMUALAIKUM :)

Sekarangg EC nak shared something yang agak interested jugakk lahh . Artikel nih EC dapat semasa tengah jalan jalan dekat belogg blogger lain tadii . Ternampak artikel nih , then , EC pun try lah baca . Menarik bukan ? Benda benda macam nih selalu sangat kita pandang REMEH . Ramai lelaki hanya pandang akan DARA seorangg wanita . Tetapi tak salah kalau wanita juga pandang bagaimana TERUNANYA seorangg lelaki . Artikel nih EC shared sebagai pengetahuan AM kita sahaja . Tada niat lain pun . Kalau tak boleh terima . UPTOYOU sayangg *takpaksaaa* Mintak Maaf TUAN TANAH curik kenyataan ini dari anda :)


TIPS CARA KESAN TERUNA LELAKI

1. Pertama :
Lelaki yang berstatus teruna kebiasaannya akan melihat wajah perempuan atau muka seseorang gadis. Manakala lelaki yang tiada teruna selalunya lebih tertarik pada tubuh seseorang wanita.

2. Kedua :
Lelaki yang berstatus teruna kebiasaannya akan mengalihkan perhatian apabila diperhatikan oleh seseorang gadis atau wanita. Namun bagi lelaki yang tiada teruna selalunya akan tetap memandang wanita tersebut tanpa mengalihkan pandangan ke tempat lain.

3. Ketiga :
Lelaki teruna akan tunduk ke bawah apabila diperhatikan oleh wanita. Lelaki yang tiada teruna pula akan menunjukkan reaksi bersahaja.

4. Keempat :
Lelaki yang masih lagi teruna akan malu-malu apabila makan di hadapan wanita cantik manakala lelaki yang tiada teruna kebiasaannya akan menunjukkan reaksi bersahaja dan makan seperti biasa.



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)