Saturday, November 12, 2011

GREYSON CHANCE di AIM :3


Assalamualaikum :)


Kenaii siapa diatas ? heeeeee . Sapa yang tengok ANUGERAH INDUSTRI MUZIK tadii mesti taw sapa kan kan ? yang tak kenal dea sebelum nih pun jadi kenal dan MINAT dengan suara dea yang GEMPAK gilaaa babengg ! Sebelum nih tak kenal pun . Well , kebelakang sikit lah kita nih . Sorry^^ lagu dea WAITING OUTSIDE THE LINES memangg terbaikk lah ! tak disangkal lagi yang suara dea lagi POWER dari JUSTIN BIEBER rite ? Kalau COMEL pun , rasa menang dekat dea lagi kan kan ? Ternganga bila tengok dea masa duet dengan NAJWA LATIF  lagu PAPARANZI tadii . Dengan jari dea yang lincah main piano tuhh . Awww~ memangg terbaikk lahh GREYSON CHANCE nihh . Okayy ! malas nak cakap banyak pasal PAKWE BARU EC nih , HAHAHA *perasaanbebenor* kita layan jea lahh lagu dea nih . Heee <3




Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)