Wednesday, November 30, 2011

Dea dah pegi dah :'(



♥ Assalamualaikum ♥



Hari nih RABU , 30 NOVEMBER 2011 .
Tepat pukul 1.29 minit petangg tadi EC sampai dekat STESEN BUS PARIT BUNTAR . Tujuan dia nak hantar AMER naik bus pegi KL lah kan ? EC pegi naik moto sambil ditemani Cik Sarra . Okayy lahh , Sampai sampai jea EC terjah MINAT kejap nak beli COKLAT CADBURY dekat AMER . Sebab dah janji nak kasi dekat dea CADBURY tuhh . Tunggu Amer ada lah dalam 10 minit baru dea sampaii . Macamakupulakkansemangatnakpegi** 

Nampak nampak dea , seriuslly RINDU . Then Cik Sarra cakap . 'serabut ehh amer hang' HAHAHAHA ! yeaa , dea gelap balik dah sekarangg . Takpa takpa , gelap gelap dea pun kami punya nahh ? Lepas sampai tuh teroih dea mai duduk sebelah . Pastuh EC pas kan lah TSHIRT yang EC beli dekat PADANGBESAR hari tuh dekat dea . Pastuh dea senyum dengan gelakk . HAHAHAHAHAHA~ Apa apa pun tadi sempat sat lahh melawak , pegang pipi dea , sembang . Lepas tuh Cik Sarra ajak teman dea beli air sat . Panas kod time tuh , dahaga lah kami pun . Yang Amer punya duk tnya nak pi mana , ingat kami nak lari lah kodd . Risausgtyeaawak** Tak tinggal awak ehh ! Bila bas sampai , dea naik cepad jea **macamsukajeanaktinggalakukan , sebelum dea naik tuh EC pun salam lah dea . Pastuh dea gelak gelak apa tataw lahh . Bila atas bas pulakk kami main BYEBYE dari jarak jauh . Then dea buad mimik muka dgn tangan macam BUDAK MENANGIS lahh . Hahahahaha , sumpacomeii** nanges ? sedih lah konon yea awak ? 

Hari nih dan ntah bila pulakk lah dea nak balik sini jumpa EC . Baru beberapa JAM dea pegi EC dah jadi RINDU sgt sgt dah nih . Tambah lah pulakk nak kena tunggu dea berbulan lagi baru boleh meet . I LOVE YOU SAYANGG ! You takod orangg mengorat i ? i lagi lah takod orangg mengorat you **ouhhperasannyaa . Takpa , DIRI , CINTA , SAYANGG kita HAK kepunyaan KITA . INGAT ! 




Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)