Wednesday, November 2, 2011

Awak SWEET macam GULA :3



Tadii EC tengah borak dgn sayangg sayangg EC . Heeeeee , tengah borak tuhh ada anak sedara dea dekat sebelah . Umur budak tuh maybe dalam 4,5 tahun mcm tuh lahh . Then EC dpt Kiss dari anak sedara dea . Aww~ manja gilaa ! CUTE SUARA . Yea lahh nama pungg budak budak kann .

Tengah tengah borak tuhh , tiba tiba sayangg EC cakap nih .

Dea : Ehhh , mata dea dah pejam lahh . 
EC : mata sapa pejam , dea dah ngantok kea ?
Dea : bukan orangg , budak Acas nihh .
EC : mcm mana dea boleh tido tuh , bukan dea tgh main kea tadi ?
Dea : Ntahh , orangg tepuk tepuk dea , pastuh bila tengok mata dea dah pejam .
EC : ha ? dea dodoi Acas ?!
Dea : lorhh , dah tuh ?
EC : Hahahahahaha , PRACTICE kea PAKSU ?
Dea : yea lahh , nanti senang . Bukan mcm MAKSU :P

Hahahahaha ! Dea SWEET kengg ?! kononnya nk jadi PAPA yang MITHALI lahh suatu hari nanti . Aceceh ! gatal jea sayang sayangg aku nihh . Okay okayy ! Hang jgn risau okay ! memangg aku tunggu pinangan hang sorang sahaja nanti *ayatgalakjea* PROMISE takkan tinggal hang sayangg . Kita punya KELURGA IMPIAN akan macam nih kan suatu hari nanti :)

|
|
V

SWEET gila babengg gamba nih !
Harap EC dgn Si Dia pungg mcm nih jugak nanti <3
*jerawatgatalpunggtumbuh*


Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)