Monday, November 28, 2011

Awak SPORTING bertambah COMEL :)


Assalamualaiku semua :)

Hai boiprengg dan gurprengg sumee !
Berdirinya mata ampa untuk baca entri kite disini ialah untuk ,
Kite nyatakan serba sedikit ciri ciri BOYFIE kite yang kite suka . 
sekarangg kan kan dea suka sgt ajuk suara macam macam .
Dea suka ajuk suara abang dea .
Suara kakak dea then mengaku sebagai kakak dea .
Suara anak sedara dea .
Suara budak budak tak matangg yang sgt COMEL !
Paling EC tak tahan dea cuba meniru suara BAPOK .
Sumpa EC gelak NONSTOP sebab kelakar sgt sgt .
Terkejut lah jugak sebab ingat salah number sebab macam sebijik .
Then denga dea gelak gelak .
HAHAHAHA , sgt COMEL taktik awak tadi <3
Thanks sebab awak buad saya bahagia .
sumpa sekarang tgh RINDU SUARA BAPOK awakk !
ILOVEYOU | ILOVEYOUTOO 




Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)