Friday, November 25, 2011

30 NOVEMBER 2011 :'(


Assalamualaikum :)


See that buruk LOVE ?
hahahahaha , speaking lah sgt pendek !
Essay yang berjela pun hang malas nak buad ,
Nih kan pulakk nak speaking dalam belogg .
STOP cerita mengarut pasal ENGLISGH |


Nampak tak jari kite !
kite buad bentuk LOVE disitu .
That's for my sayangg MANJA MANJA !
tadi kite SUPERSAVER dengan dea .
Sedih , bila dea cakap 30nov2011 nih ,
dea nak kena pegi KL untuk keja dekat sana .
Yea , kite sedih sgt sgt sebab nanak hilang dea .
dea dah nak tinggal kite soreng soreng dekat sini .
awak busuk masam saya denga sini !
janji jangan curangg kalau taknak kena simbah asid .
Heeeeeeee , kite sayangg awak gila taw !


Tadi awak kan kasi tiga KISS dekat kite .
MUAH !
MUAH MUAH !
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMUAHHH !


Dulu mesti saya dulu kena cakap | ILOVEYOU |
then baru awak sambut | ILOVEYOUTO |
Sekarangg awak cakap dulu | ILOVEYOU |
Saya balas | ILOVEYOUTHREE |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Saya bersyukur ada awak disamping saya .
Walaupun awak selalu buad saya hilang sabar dengan awak .
Tapi , saya tetap sayangg awak sampai BILABILA .
| iloveyou azmirun bin isa |




Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)