Monday, October 24, 2011

RINDU mereka :3



Hey hey ! kami keluarga besar yg BAHAGIA lahh , saya yakin kalau awak tengok kemesraan kami semua , mesti awak jeles tambah tambah cemburu . Kami bukan FAMILI yg biasa taw , kami LUARBIASA , sebab kami bahagia sgt sgt ! Pling penting ! aku sayangg depa nahh ! Time nih time EC tgh pack pack barang nk kuar asrama , soo ? memangg syahdu gilaa time nihh . Nih semua senyum FAKE* Semua nanges , termasuk EC . EC yg baju merah tuh lahh , soo time nih lahh EC dpt baju yg penuh dgn autograf tuhh , still ingat ? jap jap nk upload .


Tadaaa ! then EC happy sebab EC dpt satu lukisan patung DOMO yg besaaaa dari BABY ILAH , awwww~! sygs dea sgt sgt . Dah lahh cute . Sory tak bole nk tunjuk sebab besaaa sgt , kamera tak lepas . Hahahaha , Cuma nk kasi tao satu benda jea pun yg sibuk post lebar lebar nihh . Just EC terlalu rindukan GELAKTAWA meraka . RINDU nk hang together mcm dulu . RINDU nk lepak mcm DULU . Rindu nk buad celaka dekat orang mcm DULU . Cacat sikit lahh gamba nih sebab Cik YY tak adee :(



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)