Monday, October 17, 2011

PAPER mathematics -,-


Okayy , today start lahh perang diri dekat sekolahh , perang otakk , perangg fizikal . Time nih lah time nk uji kesabaran fizikal masing masing . Time darurat , time satu sekola jadi perpustakaan sebab sunyi sepi. Hari yg paling menTENSIONkan iaitu PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN . Okayy , today keng keng EC hadapi paper mathematics , erkkk ?! paper yg kalau bole nk dijauh jauhkan lahh . Sumpa serabut paper nih . Semakk !


Tension nyott ! dduk sana tak senang , sini tak senang . Mcm mcm lahh bt semua tak senang . Study pulakk en tak berapa cukup . Memang padan lahh ! Soo terus terang cakap aku memangg benci PAPER mathematics pun . Sememangnya ! Then bila dah study pun kurang . Besoknya di dewan peperiksaan EC akan kelihatan mcm nihh :)


Alololo~ comel jea kan tido . Bila dah tido , lukis peta besaq besaq dekat paper exam tuh dengan air liur basi ampaa . Hahaha , pastuhh ? GRED A dalam tgn . InsyaAllah berhasil . Tapii EC tngok kengkawan bt senang jea kan ? ada yg bt dgn mata terpejam , ada yg buat sambil menung dulu , ada yg kalau bole padam tuhh , tataw dahh . Dea keja nk padam jea . Haha , lawakk kan kan bila dihari peperiksaan ? Okayy okayy , dh bnyk merepek lahh hg makcekk ! Diam sat , org lain dah jemu denga hg cakap . lalala~ boboiii !



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)