Saturday, October 29, 2011

Hari KEDUA berkelah :)


Awokk ! Hari KEDUA kami gi kelohh ! HEHEHE . Best jugakk , bukan tak best . Special sikit rinie sebab kami jumpakk BOYFIEE syg syg kami . Ohamaiii !! He looking soo HANDSOME ! Walaupungg lepas balik keje . Dea tetap jugak datang . Cair hati kitaa awak ! Sampaikan kawan kita pungg nk NGORAT bila dea tengok boyfiee kitaa . Ehhh ! tak bolehh ! itu BAPAKK BUDAK ! saya PUNYA ! Yea saya sayangg dea walalupungg dea selalu buad saya GERAM gila babengg dgn dea ! 

Okay okay . Setopp setakat itu , mahu cerita tentang perjalanan hari nih . Pukul 1.30ptg EC dah siap siap pegi ruma Cik NANAD , then ? Kami terus gerak pegi JUNJUNG , KULIM . Sapa sapa stay KEDAH mesti taw punyaa tempat rekreasi nihh . Well , semakk doe sampai sana . Orangg ramai sgt . Then kaler air sana pun dah mcm TEH AIS nyahh . Sumpa aku GELI nk mandi . Bukan katakan mandi , pijak pungg dah geli . Eeeee ! Soo kami ambil keputusan utk hanya lepak lepak sahaja disitu . Sampai pukul 3.00ptg kami gerak pulakk pegi AIR PUTEH , SERDANG . Pungg sapa yg dduk KEDAH area KULIM mesti pernah pegi tempat nih . Sampai sampai sana EC tengok air dea terus rasa mcm nk mandi . Jernih , then , sejuk pulak tuhh . Okayy , ini gamba kami yg sempat dirakam :)



Ini kami , meh nk introduce dekat ampa . Baju DOMO tuh my only sayangg sayangg . Cik Nanad , Tudung hijau Eynna my SENIOR sekola lama . Merah , Cik Merry ++ her BOYFIEE Abg Hazwan :) EC takde sebab nanti ampa akan jemu sebab asyik asyik muka EC . Apa muka orangg lain tadak kaa ? HAHAHA . Okayy , After this lahh yg EC meet My HANDSOME BOYFIEE . Ilovehimsoofuckingdamnmuch ! Dalam kepala hotak nih tgh pikir mesti boyfiee EC selekeh hari nih sebab lepas balik kejaa . Rupanya TIDAK ! dea semakin semakin KACAK ! Sayangg hang lah MANJA hoiii ! tak sabar nak jumpakk hang lagi <3



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)