Monday, October 31, 2011

BBQ season 3 ^.^


Ehhh awok ! kite buad BBQ semalam . Best ouhh , sumpah BEST . Best sgt sampai kite demam lah hari nih . PADANMUKAKITEKAN* Dah lepas bakar bakar tuh teros mandi mandi sungai . Pastuh angkat angkat BATU . Lepas tuh ? yay ! dapat sakit ++ lenguh lenguh badan . Memangg tahniah lahh sebab berjaya lenguhkan badan . Dah tuh satu badan sakit sekrang nihh . Macam nak MATI pungg ada jugakk . Lenguh sgt lah cita dea . Sampaikan hari nih kite moody sikit lahh sebab badan sakit . Jalan pun SLOW jeaa . Sampaikan kawan kite pungg pelik napa kite DIAM sgt . Dah mcm TERENCAT lahh , selalu datangg bising . Then , rini tiba tiba DIAM . Letih kite semalam pungg belum habis lagi lahh awok . HAHAHAHAHA :D 

Kite cuma letih jea awakk . Letih sgt sampaikan kemarin 2 jam lebih lahh NON-STOP bakar AYAM tanpa duduk dengan beralaskan  bumbung CAHAYA matahari yang panas TERIK . Masa tuh , PANAS ++ PELUH nih , jgn tanya lahh . Nasib semua satu mcm BAU . HAHAHAHA ! Sampaikan muka kite BURN arhh . Hitam ngokk ! Dah lah hitam , bila dah BURN , bertambah hitam lah kite . Hadoiii ! Okayy , meh kita nk tunjuk gamba semalam . SORRY tak banyak letak sebab LINE INTERNET sini mcm bodoh jeaa . SLOW nak mampuihhh ! Jenuh nk tunggu . 1 gamba 10minit . Kalau 10 gamba ? maw tak berjanggut tunggu ? Heeeee :D





See ? gedik terok kang DEPA ? hahaha , mana EC ? EC ada dekat pic ATAS sekali tuh . Time tuh tengah siang siang ikan . FIRST TIME ouhh . Bersiang IKAN dalam keadaan ala kadar jeaa . Mcm real real orang yang duduk dalam hutan . HAHAHAHA . Kesian ouhh . Second picha gamba AYAM kami ouhh . Sedapp ! sumpa sedap ! pandai ANA HANA buad kang kang ? Kami bakar AYAM , IKAN , SOSEJ . tuh jeaa . Bajet tak banyak lah awokk . Kod ler awokk nk SPONSOR . Boleh lahh buad ala ANAK DATO sikit yeaa ? HAHAHAHA . Okay awok awok . Kite nk pegi REHAT + tido . Letih ouhh balik sekola tadii :)



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)