Tuesday, October 25, 2011

Apa masalah PEREMPUAN nih ?



Okayy nk story pasal someone yg dimana KAKAK nih , kononnya lahh kakak kan ? dah buad saya dan beberapa yang lain memang panas gilaa dengan dea . Dan kami juga telah mengalami FACEBOOK FIGHT yea dengan dea . Dalam keadaan yg aman dea dengan muka yang tataw MALU pun start dulu . 

*tekan gambar untuk tumbesaran gambar*

See ? boleh tengok tak tarikh tuhh ? post tuh sepatutnya dah jadi cerita lama kan ? 10 hari yang lalu kodd , then dengan cara yang tiba tiba dea pun sibukk jea nak komen . Its okayy lagii , EC punya kawan , SHERA still reply komen dea dgn fikir dea just KIDDIN lah kononyaa . Tapi tapi ,

*tekan gambar untuk tumbesaran gambar*

dengan tiba tiba dea post kejadah nih dekat wall SHERA . Soo ? kami memangg begang then memangg fikir dea memangg tak puas hati lah dengan kami semua kan dan memang sengaja nk gadohh besarr dgn kami . Soo baca jea lahh FACEBOOK FIGHT dekat bawah nihh , Sorry^^ EC dgn kengkawan memangg hot gila babeng time nihh , soo semua benda dah kelua dari diri masing masing . Bila marah tak boleh nk control macam nih lah jadinyaa . Hope semua readers OPEN lah yea , kalau anda tak bolehh terima dgn cara kami ini , better you keluar dari belogg i sygs :)

*tekan gambar untuk tumbesaran gambar*

*tekan gambar untuk tumbesaran gambar*

LATAR BELAKANG FARRAH ERNYY
- Super Senior kami 
- merupakan senior kepada senior kami
- Malangnya dea senior kepada senior yg memangg SHIT !
- yes ! dea ade adik sebaya kami
- adik dea agak rapat dgn kami
- Stay dorm C1 , dorm EC dulu 


Kenapa dea macam nih ? KENAPA ! Seriuslly masa first dea komen dekat post atas sekali tadi , EC tak kenal pun siapa dea . Then bila tengok WALL FACEBOOK dea , then teringat cerita someone pasal dea dekat EC . Okayy , Shera memangg ada FIGHT dengan junior pompuan nihh , merangkap senior kami lahh , Soo ? perlu keaa mengadu bagaii ? then kononnya nk tegakkan hak JUNIOR dea lahh ? Ohmaiii ! EC dah tao segala latar belakangg FARRAH ERNYY nihh . Memangg tak kena tempat lahh nk backup pun . Aku gadoh ada aku ngadu dekat kakak aku ? ada ? Tak ada kan . Lagi satu kami gadoh dgn JUNIOR dea BUKAN DEA , soo perlu keaa dea yang OVER lebihh mcm orang gila ? Seolah olah kami ganggu hak dea ? Kami just tegakkan kebenaran kami sebagai DIRI KAMI , tolonggglahh ! Kami tak ganggu hidup hang , tolong jgn ganggu hidup kami ! Kalau lahh dea serang dgn cara baik , Sumpaa kami akan balas dgn cara baekk . 

Soo sekarangg dea dah BLOCK SHERA , kenapa harus dea buad mcm tuhh ? see?! nampak sgt dea penakut kan ? Nampak sgt dea tadak motif buad semua nihh . BERANI KERANA BENAR LAH HOII !  Apa masalah lah perempuan mcm nihh ! PALING Tak tahan dea cakap SATU SMVSP2 kenal dea . Acecehh ! famous terok lahh tuh ? Aku tanak tanya ? tanak tanya satu SP kenal aku kea takk ? Fikir HERAN hang FAMOUS kea takk . Sepatutnya hang 1993 tunjuk contoh baik dekat kami yang 1995 nihh . Lagi satu , aku , SHERA dan semua tak gaduhh angkut MAK BAPAK ehh ? Parentss hang jgn duk buad mainan lahh . PANTANK aku bongok ! Soo ? renung renungkan lahh apa yg perempuan nih nak dari kami . Kalau betul nak FACE TO FACE , datang sini cakap bila ? tempat ? satu jea aku nak cakap , PANTANG MELAYU BERUNDUR lahh . Sendiri maw ingat lahh -.-



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)