Sunday, October 2, 2011

30SEPTEMBER2011


HARI YG TERBAEKK lhaa ! sumpa aku ta bole lupa . Hari nihh aku dgn semua besties kesyangan HANG ouhhh . Memang terbaekk lha kan . Memang ENJOY habehhh . Duet pun ENJOY lha jugakk kan sampai kering . Nih ONLINE pun untung ada org support . ONLINE dekat CC jea mana mampu ONLINE ruma sendiri . HAHAHA , lagipun sekarang bukan ada dekat ruma pun . Ada dekat ruma YY . Sepanjang HANG kali nihh , EC dh melakukan satu TRANSFORMASI . Tngok gamba dekat bawah nihh then teka yg mana satu CHIBI ? oke ?

Time berkumpul :D

Oke . Ini YY . TEMAN RAPAT RAPAT EC :) 
Ini time kami semua pegi karaoke .




Bowling :)

Tengss dekat BUDAKK nih 
sebab SPONSOR semua gambar kami .

Mcm mcm dh kami buad , kami --->
-JUMPAK
- Karaoke
-Wayang [ BINIBINIKUGANGSTER]
-KFC :)
-Bowling 
-GAME GAME :D
-Balekk 

Yuletta Yucha | Wawa Juliet | Lurve Mummy | Gieha Kechik | Shera Laa | Irfan Naim | Fazilah Awang | Apek Lee aku memang ENJOY habehh lhaa dgn ampa semua . Hope sgt sgt kita dpt ENJOY mcm nih lagi nanti nanti yea ? Lastly , yg mana satu CHIBI ? HAHAHA . Aku sygs hampa semua !



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)