Friday, September 9, 2011

8 SEPTEMBER 2011


Napa tarikh tuh ? HAHAHA , ntah , tetiba rasa nk tulis title mcm tuhh , soo ? bedal jea arhh . Tarikh nihh lha EC meet Encik Hati EC . Kau ada ? mungkin lha kau pun ada special date kan . Bagos bagos . Terusskan usaha date kau tuhh . Tarikh nih EC dpt mcm mcm pengalaman iaitu : Tengok KAPEL kena tangkap secara LIVE , Maen kejar kejar dgn polis , RACE moto dgn abg RXZ . ceh ! ta race pun , depa ajak aku race ? sial ! mcm moto aku SUPERBIKE kan ? Then ? abg abg RXZ buad lawak bodo amenda ntah , haremm aku ta gelakk pun . Wehh , EC ta bapa sehad lha ritu . Soo , gelak tawa EC ta bapa kelihatan arhh . Kasi peluang , tengok lha pic kami .Tengok tengok gamba kami :)


Sorii sikit ehh ? bukan ada kami dua jea aww , ramaii nahh , kawan EC , kawan kawan dea . Ramaii . Banyak biji motor lhaa . Ok , dlm gamba uh EC lha nmpak OVER , dea biasa biasa jea en . Tapa lhaa , terima jeaa :( yg penting ! BACKGROUND lawa ! aku suka ! MUAHAHAHAHA ! soo ? lepas rindu rindu yg ada . Bole lhaa , lepas lha sikit . Ta bole lepas banyak banyak , nanti hilang PARAH pulakk ! HAHAHAHA . okok , 2 mggu EC bercuti . tiba masa EC kembali ke HOSTEL besokk . Ekk ? kesahh ? ikod hati tanak balekk lha . Nihh balekk kompem mcm mcm BALA dtg . Bagos kan ? Aku kan Ultraman ! Soo ? simple post dari EC buad kali nihh , sorii if EC banyak ta luangkan msa dgn ber-blogging nihh . EC buzy , bnyk keja . Erkk ? banyk lha sgt kan ? kan ? ok babai awak awak . 
HAVE a NICE DAY yea SAYANG :)




Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)