Thursday, August 18, 2011

Larut malam :)


Hallooo ! wehh ! wehh ! tanak tahu kea dimana EC menghilang selama nihh ? HAHAHAHA , okok . Mari mulakan cerita . Last week EC ta balekk rumah , soo ? EC balekk ruma YY [ Yuletta Yucha ] Kononnya ? nk berbuka rmai rmai dekat luar lha kan , kan ? Ok , hari khamis nye tuhh , NANA SUHA belanja berbuka dekat McDonald's , Awww~ sayangg dea ketatketat lha hoiii ! Yg join ? ta smpai 10 pun kan , kan ? EC , Nbylla , Nana Suha , YY , Shah , Apek . Jadi lhaa , walupun sikit jea , happening tetap ada kan ? riuh ta kemana jugakk .Soo ? Sebelum berbuka tuhh , EC dn mereka mereka buah hati EC nihh pegii bowling plus plus karaoke dahulu . HAHAHAHA , Hilang abehh segala TENSION :)



Then ? Kami jalan teruss ke Perda , Penang . Aww! jauhh kan kami pergi . Dari SP nk ke Penang . Jauhh jugakk tuhh . Soo ? dibantu oleh Brader Kamal , Besties ketat ketat Yucha . HAHAHA , org dea ? ta payah ckp . Bapakk sporting ! LIKE ! 




Huh ! letih hari tuhh jgn tnya lha wehh ? bapak penat . Sampai rumah dlm pukul 3 pagi . Mmang betul betul LARUT lan kan , kan ? HAHAHAHA . Habis utk part 1 , part 2 pulakk ? lagi rare ! Lebih kurang pukul 9mlm . EC , YY , Nana Suha pergi VM , tujuan nk pawagam midninght lha kat sana kan ? HUH ! sebelum tuhh ? kami maen game yg bodoh bodoh nih dulu . 



Lepas lepas tuhh , EC meet buah hati kecik pendekk EC , Marni Dalila . Aww~ Suka gila . Ta sangka dea sanggup juga turun join sekalii , semata- mata nk lepak lepak sekalii . GEMBIRA :)


Lepas tuhh ? kami lepak lepak tambah makan makan pula dekat Secret Recipe . Lastly ! lepas juga EC punya kempunan . HAHAHAHA ~ menjadi pilihan Ec , sudah tentu lha Chocolate Indulgence :)




Lepas tuhh ? kami pusing pusing pulakk dekat bazar baju raya . Ouchhh ! comel comel giler baju raya kat situ  . Sumpa tergoda . Bertambah keseronokkan , malam tuhh juga EC dpt 3 besties baru . HAHAHA , Imran [ boyfiee Marni Dalila ] , Chaq tambah tambah Anip . Sumpa habess seronok dpt kwn dengan dedepa nihh . Sporting gila gila . Mmang rare lha mlm tuhh !



EC rindu saat saat mcm nihh , bila bole hang mcm nih lagi ? bila bila ? HUH ! Dan yg terakhir . Ini lah kami pada mlm tuhh , Pukul 5pg baru balekk awww , tekan link utk banyk lagi gambar :)




Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)