Thursday, August 4, 2011

Dh lama kenal tapi baru rapat :)



Hari nih kan , kan ? EC nk introduce puteri puteri jelita EC yg EC sygs gila gila lha ! Haduyaiii ! semuanya fresh fresh aww dari VieEspiee2 . Like like . Dari junior yg sebaya hingga lhaaa ke senior yg kaka . AHA ! Saya suka 

Ini kan , kan ?
nama dea WAWA . 
nama penuh dea tngok sendiri yea .
EC tade pic dea , soo ?
rembat yg nih saje .
Suka gilak denga suara budak budak dea tuhh .
Ramai kata kami kembar suara :)
Besties C1 .

Nih pula BABY EC .
Sheeerraaaaa .
Uishhh ! kalau bahagian gelak gelak .
serah dekat dea .
Bole gelak ta berenti bila dok dgn dea .
HAHAHAHA .
Dea suka share mcm mcm story dgn EC .
Nih yg buad EC bangga jadi kwn dea .
BESTIES C1 juga :)

Makcekk nih merangkap pakwe lama EC .
HAHAHA , nama dea kan ,kan ?
Nor Syazwani .
Tapi , tapi ? org panggil dea acu .
Uishhh ! suka gilakk kacau EC .
And suka gilakk ngusik dea .
Dh mcm usik budak budak pra lhaa .
HAHAHAHAHAHAHA :D

Ouhhhh ! ini senior feberet EC .
Sumpa syiokk ada senior mcm nihh .
Open gilakk org nya .
Selalu kalau jumpa mesti sebut nama budakk tuh kan , kan ?
Kalau apa apa kompem dea mesti tolong .
Farhana nama dea .
Kak Fana nick dea :)

Org kampung sebelah jea pun .
Tapii ? baru tahun nih perasan .
HAHAHAHAHA .
Lawak kan , kan ?
Kak Liya nama dea .
suka sanad beborak dengan dea .
Org kata kira mcm satu kepala lhaa .
Aishhh ! suka lha ada kak mcm dea :D

Well , well . EC suda kenaii dedepa nihh dari awaii tahun lagi . Tapi ? tapii ? baru pertengahan tahun nih EC jadi rapat dengan depa . Sebenarnya ada ramaii lagiii yg EC makin makin rapat . Tapii buad masa nihh yg nih lha yang paling paling paling paling rapat dengan EC . Soo ? Sayang depa lhaa !



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)