Friday, August 19, 2011

Bila CINTA ? Errr !



Okok , sebelum aku pergi bermanja dgn bantal bantal aku , aku ada nk cerita sikitt . Tapii tapii yg last week punya lhaa . Korangg korangg yg penah tinggal dekat ostel atau sememangnya stay ostel mesti tahu enn , betapa bosannya hidup di ostel ? Dan benda tuhh jugakk melanda diri kami , iaitu Yuletta Yucha , Eiyzad Chibi , Sheraa Laa . HAHAHAHA , sumpahh aku cakap bosan gilakk bapakk kau ! Bole gilaa lha .


Bila dh bosan , mcm mcm boleh jadi kan ? HAHAHA . Soo kami pun amek kameraa , then ? rakam kami nyanyi . HAHAHAHA , Sheraa the camera women , and EC dgn YY memekik . HAAHAHA , nk sampai kea video yg betul betul punya , kami lalui 5 rakaman . Asyik ta jadikk , ta EC gelakk , YY yg gelakk . Serr ! begang time tuhh . HAHAHAHA , apa apa pun , sweet moment lha deyyy ! kau ada mcm nihh ? Tada kan ? tada kan ? sememangnya kami lha anak anak muda yang sporting :))






Haa ! last nihh baru lha jadikk , HAHAHA , layan~



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)