Friday, July 15, 2011

Si penyibuk !


EC pantang betol dgn makhluk yg PENYIBUK nihh . Asl lha nk sibuk jaga rumah tngga org bagaii . Lantak lha org nk bikin ape pun . Asl en ta kacau hidup kau kans ? Nih ta , dh penyibuk satu hal . Maenmaen ugut pulak tuh . Malas mahu mentioned nama makhluk Allah tuh . Biar dea perasan sndri apa salah dea . Dh EC tnya harem pulakk tanak ngaku . 
Rasa diri dh cukup bagoss kodd bole ugutugut org ? 

Soo disini , EC nk kenalkan sikit siapa EC yg sebetolnya . Ramai sanad yg ta bape kenal EC dgn lebih dekat . Hidup EC bole dikata en penuh dgn kengkwn . Soo ? kngkwn dh mcm nyawa EC . Susah senang kngkwn EC turut rasa sekali . Ibarat en kalo sorang jatuhh , suma jatuh lha . Susah nk marah , tapi kalo dh start marah tuh , mmang terok lha en ? Bila dh terok marah snang pulakk nk surut . Itu EC punya kesabaran . Selagi rasa bole tahan , EC tahan . 

And EC ta bole org bersikap kurang ajar dengn kngkwn EC . Ibarat mcm kurang ajar dgn EC jugakk . Contoh terdekat , bebalek pade crita kita . Makhluk tadii . EC nmpk kecik jea en budak dea . Aduihhh ! kesian pulak dekat kwn EC nih tepkse trima pksaan dea . SHIT ! Kau dh rasa semua org kena denga ckp kau ehh ? salah besar lha kodd . Dh lha kuat tipu . Pasnie bnda apa pulak kau nk tipu . Ingat neraka sma lha wehh ! jhatjahat aku pun aku fikir gk neraka , dosa phala . Kau ? rase ikod kepala kau jea . Aduihhh !

Kepada makhluk Allah yg tercinta ini , insafinsaf lha yekk ? kalau sekali due kau buad hal , aku ta kesah . Masalah dh bnyk kali aku denga kau ta puas hati dgn aku . Kalau ta puas hati , kita dtg face to face depandepan . Ta pyah lha simpan dlm laci burokk hati kau tuh . Ta kemana pun . Kau dtg settle habis segala bagai jahanam cita yg kau ta puas hati akan cepad terlangsai . Kan senang ? kau bahagia , aku bahagia . Bole ?



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)