Friday, July 29, 2011

Budak BUDAK Nakaii :D


Hari nih , EC nk introduce dekat korang sume , tige budakk nakaii . HEHEHE , EC dh lama knal dedepa nihh , dari last year lagikk . 1 sekola jea pun . Tapii ? harem lha kan nk tegur time tuhh . Tapi start start awal tahun nihh . Dedepa nih teroihh jadi ramah . Aww~ Yg EC terharu , bila meet jaa dedepa jadi ramah sanad sanad . Bahagia gila hati EC dpt besties mcm depa . Smpai skrang lha en ? kami ttap contact dlm MukaBuku :)

Ini dh mcm abg EC .
Monitor kelas 4 Ikram [ Akaun ]
Last year bukan main susa nk denga suara dea .
Dtg jea thn nihh , senang bapak dea ramah .
Heyy pakcek ! aku suka kwn dengan kau !

Ini dh mcm kembar EC .
Suka uhh denga merapu dea .
And suka merapu merapu dgn dea .
Ouhh , buah hati si budak kecikk :)
Last year bila selisih jea dea lari .
HAHAHAHA , aku ta mkn org lhaa .
Apa apa pun kan wehh , suka nohh kwn dgn hg :)

Nih adik EC , HAHAHA !
Dea cukup benci bila EC panggil adk dekat dea .
HAHAHA , mmang kau adk pun !
Muda setahun jea dari EC .
Juga rapat dgn EC .
Suka chat dgn dea cause suka cara dea .
Budakk ! kau tetap budakk , MUAHAHAHA !

Walaupun dedepa ta se-HOT kawan kawan korang , EC ttap bangga ada BESTIES mcm depa . Tengss terima aku sebagai kawan hampa :) 



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)