Thursday, June 16, 2011

Ohhh ? lagu tuhh kaa ?




Tittle pun dh macam bagangg ? soo ? ade aku kesahh ? cehh (!) 
Bukan nk cita pasaii lagu , bukan nk cita sapa paling hot tapii mao citaa pasaii pepatah yg pernah mngatakan KAWAN TIKAM BELAKANG (!) 
awww~ denga un dh mcm serius jea post kali nihh en ? agakagak kearah yg serius lha jugakk kn . 
First (!) EC paling meyampah plusplus MELUAT nk mampoihh pada insan yg suka mcm depan laen belakang laen . Tolong jgn buad org rasa and fikir yg hampa adalah salah seorang manusia yg BODOH
Ad lha segelintir insan nihh . Tanak mentioned nama depa dekad sini . Takodd malu pulakk nty kn ? soo ? biaq lha jadii rahsia . 
Depa ? suda juaii story EC sama kawankawan DUNIAAKHIRAT EC lhaa . Mcm mao TEMBAK kasi mamposs jea kn (!) Depandepan ? amboihhamboih , bak kata Jehan RL tahikk gigi pun rasa cokelat hacks . Bila belakang ? mulut tuhh bau mcm longkang yg penohh tahikk DOSA
Juaii pasaii bnda baekk EC ta kesahh nih pasal juaii story yg burukburuk . Ta en CELAKA uhh ? dh tuhh ? nk fikir ada otak kea tadak pun tataw lha sbub pegi juaii story nihh sama member rapat EC . HAHAHA (!) WTF brokk ?! 
Kepada yg terasa , mmang tujuan nk bg ampa terasa pun . Soo ? cepadcepad bertaubat yekk ?! Pasnihh pandaipandai lha fikir yepp ? cause sendirisendiri ada otak . Sendirisendiri pun dh bole fikir mana baekk , mana buruk .
 First EC denga suma nihh pun , Ya Allah mcm nk TIKAM jea sapa yg lalu dekat situ . 
Betapa sakitnya jantong , hati , paruparu nihhh bila dpt tao org yg kita angkat sbgai seorg yg kita hormat tetiba bole buad mcm nihh ? WTH Vavi ?!
 Depa rasa depa dh cukup perfect kodd , sbub tuhh depa DOWNkan insaninsan yg ta perfect mcm EC nih . Okok , EC UPkan hampa . Puass ? 
Fed up lha mcm nihh :(

[ Org yg perasan perfect nihh mcm nih kaa ? ]




Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)