Monday, June 6, 2011

Kesiannn kat depa =='

Skrang nihh musim curang ka pa ? adoihhhh , syiokkk jugakk bca entri bloggerblogger yg sebaya EC nih . Kebnykkn suma tulis sal boyfiee depa . Ok , tamao kta kat org sbub EC pun lbih krang jaa kodd kn ? Kbanyyk juga kecewa dgn sikap boyfiee depa . Tatao psaipa ? EC pulakk skrang tgh dokk bahagia . Time org bahagia EC sedihh , time org sedih EC bahagia . Okok , then ? entri kali nih EC post khas utk 3 org kwn EC , Farah Hana , Nana Suha dan Nur fatiniza . Awww sanad bersimpati pada anda semua :) 

Saba bnykbanyk , semua dugaan nih , dugaan remaja baru . Walaupun EC kekadang ckp mcm paripariplusA , tapy EC ta suke lorh tgokk kngkwn EC moody sal Boyfiee depa . Terutama sekali Nur Fatiniza , even , EC belom pernah face to face dgn awa , tapy sygs ? EC selalu yea follow kesahkesah awa . Ta dinafikan yg EC turut bersimpati dgn awa . Awa gadis baekk , spatutnya awa dpt yg lebih baekk dari yg sekrang . Hari tuh awa ad post pic awa sdang nanges . Awwsanad mnyentuh lha sygs . Ta suma snggop ltak pic nanges depa dkat blogg . Soo , itu slah 1 tndakan yg sanad berani . EC hope LIFE awa akn lebihh sempurna bila awa jumpe yg sempurna dari yg lepass . Ingat sygs , bnyk lagi KUMBANG utk awa :))

And kpada 2 lagi besties EC , Nana Suha plusplus Farah Hana , Ampa (!) aku sygs ampa terokk awww, Walaupun , Nana suha kekadang suka ckp mcm KELIN , tapy ak pham ap yg hg rsa skrang dan sanad bersimpati dgn hg .  Saba , mngkin Si Dia tgh serabott skrang , saba yea sygs , susa mao meet yg betolbetol faham kita . Farah Hana , budakk nih EC tatao lha dea tgh sedih kea tidakk , tapy , setelah 11thn kwn dgn dea , EC tao budakk nih spesis ta tnjuk ap yg dea rsa . Kalo sesedih mna pun , dea ttap snyum mcm kerang busukk . HAHAHA , nice dear , suka sikap kauu (!) Pegang pda prinsip hidop EC , seberat mna pun msalah tu , kita ttap kna snyum and hepi walaupun kita masih belumm jmpe pnyelesaiannya , tapy kita kena buadbuad yg kita dh dpt selesaikn segalanya , kerana ? mngkin satu hari nty kita betolbetol dpt selesaiknnya dgn mudah . Kepala hotakk kita pun tadew lha berat sanad nk tanggung suma nihh . Okk dear ? Semua org ad msalah , percya ehh , setiap msalah mesti ad jaln penyelesainnya 

Jady mcm katakata lagu nih -____-



Awak suka POST ini ? LIKE lah ♥

No comments:

Post a Comment

Hai awak yang COMEL ! Dah baca kan POST kite ? Tak salah kan kalau awak ringan ringankan jari menaip satu dua KOMEN . Boleh kan kan ? TERIMAKASIH :)